Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. HAKAN ŞÜKÜR GELMEZ

Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin, kendisiyle kıyaslanan Galatasaraylı Hakan Şükür'ü futbolculuğuyla, kişiliğiyle her zaman örnek aldığını belirterek, ''Onun rekorlarını kırmak imkansız. Onun yerine kimse futbolcu aramasın. Çünkü o Türkiye'nin en başarılı golcüsü'' dedi.


Hedef her branşta şampiyonluk

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "100. yıla büyük bir coşku ve mutluluk içinde girdik. F.Bahçe 2 bin 500 sporcusu olan bir kulüp. Bütün branşlarda şampi

Herkesin gözü hakemlerde olacak

MHK Başkanı Mustafa Çulcu, "Bizi zorlu bir ikinci yarı bekliyor. Federasyon seçimleri gündemde, onun için herkes hakem camiasından dürüst, adil yöneti


  Gençler güreş ziyafeti çekti

Türkiye Yıldızlar 1. Güreş Ligi'nde mücadele eden Erzurum, Sivas, Tokat ve Yozgat güreş takımları Erzurum'da karşılaştı. Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapılan Yıldızlar 1. Güreş Ligi müsabakaları oldukça çekişmeli geçti.


  Gurbetçilerin ilk millî sınavı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstanbul Riva'da bulunan tesislerinde yapılan Ümit Milli Takım seçmelerinde Ay - yıldızlı formaya kavuşan Durmuş Bayram, Ufuk Eş, Serdar Kül ve Recep Yıldız çarşamba günkü Arnavutluk maçına davet edildi.


  İspanya'da Türk derbisi Kerem'in

İspanya Basketbol Birinci Ligi'nde (ACB) ilk yarının tamamlandığı 17. hafta maçlarında, Kerem Tunçeri'nin oynadığı Real Madrid, deplasmanda Serkan Erdoğan ve Kaya Pekerli TAU Ceramica Vitoria'yı 92-82 yendi.


  85 saat pedal çevirerek, rekor kırdı

Amerikalı George Hood, 85 saat pedal çevirerek önceki dünya rekorunu geçmeyi başardı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004