Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. HAKAN ŞÜKÜR GELMEZ

Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin, kendisiyle kıyaslanan Galatasaraylı Hakan Şükür'ü futbolculuğuyla, kişiliğiyle her zaman örnek aldığını belirterek, ''Onun rekorlarını kırmak imkansız. Onun yerine kimse futbolcu aramasın. Çünkü o Türkiye'nin en başarılı golcüsü'' dedi.

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin, ikinci yarıda iyi bir performans sergileyip milli takımda oynamak istediğini söyledi. Ersen, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisini çok eskiden beri tanıdığını ifade ederek, ''Fatih hoca Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı hocası. Beni ilerleyen zamanda göreceğine inanıyorum'' dedi. Önümüzdeki dönemlerde milli takımda oynayabileceğini düşündüğünü anlatan Ersen, ''Daha 27 yaşındayım. Fatih Terim'in ikinci yarıdaki performansımla beni milli takıma çağıracağına inanıyorum. Tabii ki futbolda devamlılık çok önemli. Gol yüzdem tek santrafor olduğum zaman düşüyor. Bu, hocanın verdiği taktikle de ilgili. Hoca her zaman sizden gol istemiyor, 'arkadaşlarına da asist yap' diyor. Gereken şeyi sahada verdiğime inanıyorum'' diye konuştu.

Ersen Martin, kendisiyle kıyaslanan Galatasaraylı Hakan Şükür'ü futbolculuğuyla, kişiliğiyle her zaman örnek aldığını belirterek, ''Onun rekorlarını kırmak imkansız. Onun yerine kimse futbolcu aramasın. Çünkü o Türkiye'nin en başarılı golcüsü'' şeklinde konuştu. Hakan ile kendisinin farklı tipte santraforlar olduğunu anlatan Ersen, şöyle devam etti:

''Benim kendi stilim var. Ben yıllardır tek santrafor oynuyorum, arkadaşlarıma pozisyon hazırlıyorum. Şimdiye kadar hocalarımın çoğu taktiğini benim üzerime kurmuştur. Uzun santrafor deyince tabii ilk akla gelen Hakan Şükür ve ben oluyorum. Eğer Fatih Hoca da milli takımda Hakan Şükür'den sonra uzun santrafor olarak beni düşünürse çok sevinirim.''

Ersen Martin, ligin ilk yarısında Ziya Doğan'ın takımın başına gelmesiyle çıkışa geçtiklerini, ama çabuk havaya girdiklerini söyledi. Ziya Doğan'ın gelmesinin kendisi için de iyi olduğunu vurgulayan Ersen, ''Lazaroni beni tanımıyordu. Ziya hoca bana güvendi, ben de güvenini boşa çıkarmadım. Galibiyetler aldık ama ondan sonra bir güvensizlik oldu. Herkes bizi şampiyonluk adayı olarak gösteriyordu. Bu da bizi biraz havaya soktu. Ondan sonra mağlubiyetler üste üste geldi. Çok iyi bir takımız, çok iyi bir hocamız var. İkinci yarı özlenen Trabzonspor'u herkese izleteceğiz'' şeklinde konuştu.

Ersen, bir soru üzerine, uzun kamp dönemlerinin futbolcular için her zaman sıkıcı olabileceğini belirterek, ''Ama bu bizim işimiz. Kamp dönemi futbolcular için çok önemli. Biz işimizi seviyoruz. Çok iyi çalıştık. İkinci yarıda hazır olacağız'' dedi.

Trabzonspor taraftarını çok sevdiğini kaydeden Ersen, ''Onlar da beni seviyüor. Burnum kırıldığı için son haftalarda tam verimli olamadım. Bunu taraftar da biliyor. İkinci yarıda sağlam bir Ersen Martin'i herkes görecek'' diyerek sözlerini tamamladı.

15.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2. HAKAN ŞÜKÜR GELMEZ

  Hedef her branşta şampiyonluk

  Herkesin gözü hakemlerde olacak

  Platini: Futbola yeni bir anlayış getireceğim

  Gençler güreş ziyafeti çekti

  Gurbetçilerin ilk millî sınavı

  İspanya'da Türk derbisi Kerem'in

  85 saat pedal çevirerek, rekor kırdı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004