Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Plaka sınırlamak çözüm değil

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Yüksel Mermer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’İstanbul için belki plaka sayısını belirleyerek dondurmamız lazım’’ şeklindeki görüşlerine ilişkin olarak, ‘’Otopark sorunu çözülse İstanbul’un trafiği rahatlar’’ değerlendirmesinde bulundu.


Köylüler yağmur duâsında

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı 2 belde ve 6 köyün sakinleri, kuraklık tehlikesini atlatabilmek için 10 kurban kestiler, yağmur duası edip şükür namazı

Muş’ta nehirler ve göller buz tuttu

Muş’ta geceleri eksi 27, gündüzleri eksi 15-20 dereceyi bulan soğuk havalar hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Aşırı soğuk sebebiyle Arıncık regülatörü b


  AKP milletten uzaklaştı, devlete yanaştı

“Türkiye Barışını Arıyor” konferansında konuşan Prof. Dr. Mithat Sancar, AKP’nin iktidarının ilk günlerine iyi başladığını, ancak şimdi devlet zihniyetinin bütün klasik tanımlarını yeniden üreten ve siyasî alanın önünü daraltan bir noktada olduğunu söyledi.


  Başoğlu: ABD Irak’tan çıkarsa kaos değil, barış olur

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, ABD’nin Irak’tan çıkması halinde kaos değil, barış olacağını belirtti.


  Erdoğan'dan kurmaylarına 'mal varlığı' denetimi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere bir yıl kala partisinde ‘malvarlığı’ denetimi yapacak. Başbakan Erdoğan, parti yöneticilerinin malvarlıklarını sıkı takibe aldı.


  Kutan: Ucuz polemiklerle uğraşılıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, iktidar ve ana muhalefetin, cumhurbaşkanlığı seçimi ve erken seçim için ‘’ucuz polemikler yaparak, ülkede gerginlik meydana getirdiklerini’’ söyledi.


  2007 test yılı olacak

MÜSİAD Başkanı Dr. Ömer Bolat, “2007, ekonomimiz açısından test yılı olacak” dedi. Dünyada genel olarak bir değişimin yaşandığını ve bu değişimin dışında kalınamayacağını belirten Bolat, ‘müşteri gelip de benden mal alsın’ diye bekleyen esnafın durumu kötüleşirken, kendisini yenileyen şirketlerin ayakta durduğunu söyledi


  Eczacı hakları için meydandaydı

Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul’a gelen ezcacılar, meslek haklarını korumak, sorunlarını dile getirmek için meydandaydı. Yaklaşık altı bin eczacının katılımıyla Kadıköy Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde, “Bu ülkenin eczacısı, ilacı, sağlığı sahipsiz değildir” mesajı verildi.


  Bingöl’de bir terörist ölü ele geçirildi

Bingöl’de, terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmada, bir terörist ölü ele geçirilirken, bir asker yaralandı.


  Eskişehir’de Kur’ân ve Ezan okuma yarışı

Eskişehir ve ilçe imam hatip liseleri arası Kur’ân-ı Kerim ve güzel ezan okuma yarışması Eskişehir Çarşı Camiinde büyük katılım ile gerçekleşti. Kur’ân ve ezan okuyan öğrencilerin sesinden etkilenen cemaat duygulu anlar yaşayarak gözyaşına boğuldular.


  Okuldaki şiddete karşı kriz masası

Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğünce, okullarda şiddetin önlenmesi için ‘’Şiddet Eylem Planı’’ hazırlandı. Bu çerçevede intihar, saldırganlık, madde bağımlılığı, cinsel istismar konularında eğitilmiş rehber öğretmenlerden oluşan krize müdahale ekipleri, acil durumlarda il yürütme kurulunun yönlendirmesi ile olaya müdahale edecekler.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004