Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İhracatçı çözüm istiyor

İhracatçıların sorunları 7 ana başlık altında, 134 maddede toplanırken, ihracatçılar “dış ticaret uygulamaları, vergi ve teşvikler, lojistik ve nakliye, maliyetler, ihracatın finansmanı, tanıtım ve fuarlar ile hedef pazarlara girişte yaşanan sorunların’’ çözümlenmesini istiyor.


Bir numaralı sorun işsizlik

Millî Prodüktivite Merkezinin (MPM) raporuna göre, ülkenin bir numaralı sorunun işsizlik olduğu ortamda Türkiye’nin ihtiyacı; yatırımlar, üretim, ihra

Para Kurulu yılın ilk toplantısını yapacak

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, 2007 yılının ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Para Politikası Kurulu toplantısına, Kurul Başkanı ve Mer


  “Esnafın sayısı dondurulsun” teklifi

Mersin Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, plansız ve programsız açılan iş yerlerinin ‘’esnaf enflasyonu’’ meydana getirdiğini öne sürerek, sayı sınırlandırılması uygulamasına gidilmesi gerektiğini bildirdi.


  TOBB Ticaret Odaları Konseyi toplanıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konseyi, bugün Birlik merkezinde toplanacak.


  TEDAŞ, altyapı yatırımlarını hızlandırıcak

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ), özelleştirme ihaleleri ertelenen Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş (Başkent EDAŞ), Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş’de (AYEDAŞ) havai hatların yer altına indirilmesi amacıyla, bu yıl yaklaşık 100 milyon YTL’lik yatırım planlıyor.


  Şehir içi telefon ücretlerine zam

Türk Telekom’un yeni tarifesine göre, şehir içi konuşma ücretleri arttırılırken, şehirler arası fiyatlar şehir içi ile aynı seviyeye çekildi. Sabit ücret ve şehir içi aramalarda genel olarak enflasyon seviyesinde bazı artışlar yapıldığı açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004