Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD’nin İran’ı vurma planı hazır

2005 başlarına kadar ABD Dışişleri Bakanlığı bünyesinde görev yapan Orta Doğu uzmanı Wayne White, ABD’nın elinde, İran’a karşı geniş çaplı saldırı düzenlenmesini öngören savaş planlarının bulunduğunu söyledi.


Ali Laricani: Saldırıya hazırlıklıyız

İran’ın nükleer konulardaki baş müzakerecisi Ali Laricani, İran ordusunun, nükleer tesislere yönelik tehditlere karşı hazırlıklı olduğunu söyledi. İra

Fanatikler harekete geçti

ABD’deki radikal Ermeni kuruluşlarını bünyesinde toplayan Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), gazeteci Hrant Dink’in İstanbul’da uğradığı silâhlı s


  Chavez: Castro ölüm döşeğinde

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Küba lideri Fidel Casto’nun hayat mücadelesi verdiğini söyledi.


  İran, ABD’yi BM’ye şikâyet etti

İran, Amerikan askerlerinin Erbil’deki temsilciliğine düzenlediği baskın sebebiyle ABD’yi Birleşmiş Milletler’e şikayet etti. BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon’a bir mektup gönderen İran hükümeti, olayla ilgil acil ve güçlü bir cevap verilmesini istedi.


  Hedef AB süreci

İspanyol El Pais gazetesi, Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak, “Gazeteci Dink’in ölümü, Ankara’nın AB’ye yakınlaşmasını sabote etti” yorumunda bulundu.


  ‘Dink’in ölümü barış köprüsü olsun’

Kanada Ermeni Kongresi, Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesini kınadığını açıkladı. Kongre, Dink’in demokrasi, insan hakları ve ifade özgürlüğü için gayretli bir şekilde çalıştığını hatırlattı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004