Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İran, ABD-İsrail gündeminde

Tel Aviv’de başlayan yıllık ABD-İsrail stratejik işbirliği forumunun ana gündeminde İran’ın nükleer programı yer alıyor. İsrail askerî radyosundaki haberde, Amerikan tarafına ABD Dışişleri Bakanlığının Orta Doğu’dan sorumlu Bakan Yardımcısı William Burns’ün, İsrail tarafına da eski genelkurmay başkanı olan, güvenlik kabinesi üyesi Ulaştırma Bakanı Şaul Mofaz’ın başkanlık ettiği belirtildi.


Bush’a hayır: yüzde 68

ABD’nin Newsweek Gazetesi’nde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, ABD halkının yüzde 68’inin Irak’a daha fazla asker gönderilmesine karşı olduğu or

Türkiye paha biçilmez bir kaynak

Türkiye’ye yapacağı iki günlük resmi ziyaret öncesinde soruların cevaplandıran İtalya Başbakanı Romano Prodi, Türkiye’nin Avrupa’yla bütünleşme yolund


  ABD’nin Irak’ta acı günü

Irak’ta en kanlı günlerinden birini yaşayan Amerikan ordusu, son 48 saat içinde 2 Amerikan askerinin daha öldüğünü bildirdi.


  Observer: Türkiye sorumlu değil

İngiltere’de yayımlanan The Observer gazetesi, gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesini başyazısında değerlendirirken, Türkiye’nin bu cinayetten sorumlu tutulamayacağını belirtirken, “ülkenin geçmişinin hoş olmayan dönemleri” ile ilgili açık bir tartışma ortamının olmadığını savundu.


  İngiliz istihbaratı hacıları da izlemiş

İngiliz istihbaratının, 7 Temmuz Londra saldırılarından sonra terör şüphesi ile Hacca giden İngiliz Müslümanları izlediği ortaya çıktı.


  Sadr, Maliki’ye muhalefetini dondurdu

Iraklı radikal Şiî lideri Mukteda Sadr’ın, hükümeti boykot etmeye son vereceği açıklandı.


  İspanyol ordusu da Müslümanları atıyor

Fas topraklarında olmasına rağmen 1956 yılından beri İspanya egemenliği altında bulunan Ceuta kentinde, İspanyol ordusundan 15 Müslüman askerlerin uzaklaştırıldığı bildirildi.


  90 metreden düştü, ölmedi

ABD’nin Minneapolis şehrinde bir adam kaldığı otelin 17. katından, 90 metre aşağıya düşmesine rağmen ölmedi.


  Cep, 21. yüzyılın sigarası mı?

İngiliz hükümeti, cep telefonlarının insan sağlığını tehdit edip etmediği konusundaki tartışmalara açıklık kazandırmak amacıyla kapsamlı bir bilimsel araştırma yapılmasına karar verdi.


  Endonezya’da şiddetli deprem

Endonezya’da çok şiddetli deprem meydana geldiği bildirildi. ABD Yer Bilimleri Araştırma Kurumu, depremin Richter ölçeğine göre 7,2 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Depremin tsunami oluşturabileceği belirtilerek, ilgililerin tedbir alması istendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004