Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yetersiz elektrik tehlikesi

Acil tedbir alınmadığı takdirde, 2009 yılından itibaren Türkiye’de elektrik enerjisi yetersizliği ile karşı karşıya kalınmasının büyük ihtimal olduğu bildirildi. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi (DEK-TMK) tarafından 27-30 Kasım 2006 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ‘’Türkiye 10’uncu Enerji Kongresi’’nin sonuç bildirgesi açıklandı.


Çukurova Turkcell’de tahkimi kaybetti

İskandinav bölgesinin en büyük telekom şirketi TeliaSonera, Turkcell’le ilgili olarak Çukurova aleyhine açtığı tahkim dâvâsını kazandı. TeliaSonera aç

Vergi dairelerinde MTV mesaisi

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa’da il merkezlerindeki motorlu taşıtlar vergisini (MTV) tahsile yetkili vergi daireleri, 27 Ocak Cumartesi günü


  Ülker’in oyun sitesine ödül

Bu yıl 5. kez düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Ülker’in çocuklar için hazırladığı oyun, eğlence ve eğitim sitesi “ulkeroyun.com”, Oyun Kategorisi’nde “En İyi Proje” seçildi.


  Yatırım şartlarımız Mısır’dan daha iyi

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, Türkiye’deki yatırım şartlarının Mısır’dan iyi olduğunu belirterek, “Böyle bir girişim Türk tekstil sektörüne ve ülke ekonomisine yapılmış en büyük haksızlık olacaktır’’ dedi.


  “Sosyal diyalog güçlendirilmeli”

Memur-Sen Konfederasyonu’nun Kocaeli Belediyesi ile birlikte yürüttüğü “Kamuda Sektörel Düzeyde İkili Sosyal Diyaloğu Güçlendirilmesi Projesi” Hotel Angora Mola’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004