Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Düşman çatlattılar

Medyada aralarında görüş ayrılığı bulunduğu iddiaları gündeme gelen G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ile 2. Başkan Adnan Polat, Lig TV'deki programa katılarak, adeta düşman çatlattılar. Canaydın, Polat ile her gün 6 saat beraber olduğunu belirterek, "Kendisiyle hiç ters düşmedim" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile başkan yardımcısı Adnan Polat, Süper Lig'de ikinci yarı öncesi sarı-kırmızılı camiaya umut dolu mesajlar verdiler. Zaman zaman aralarında görüş ayrılığı bulunduğu iddiaları gündeme gelen Özhan Canaydın ile Adnan Polat, Lig TV'de yayınlanan programa katılarak, adeta düşman çatlattılar. Başkan Canaydın, Adnan Polat ile her gün en az 6 saat beraber olduklarının altını çizerek, ''Yönetim kurullarında zaman zaman aykırı düşünceler olabilir ama Adnan Polat ile hiç ters düştüğümüz durum olmadı'' dedi. Yeni sezonda takımın başında kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan teknik direktör Erik Gerets konusunda yöneltilen bir soruya ise Canaydın, ''Gerektiği gibi hareket ediyoruz, gereken yapılacaktır'' dedi. Galatasaray altyapısının başarısının hatırlatılması üzerine de Canaydın, bu altyapının oluşturulmasında Fatih Terim'in büyük katkısı olduğunu belirterek, ''Fatih hoca altyapıya çok önemli şeyler yaptı. Kendi ekibinin hepsinin senelik maaliyetini kendi alacağından düşürmüştür'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, sezonun 33. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapacakları derbi maçta Fenerbahçe'yi yenerek, şampiyonluk turu atmayı hedeflediklerini söyledi. Ligin ilk yarısı sonu itibariyle Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde yer alırken, Adnan Polat, ''Son saniyeye kadar mücadelemizi yapacağız. Aradaki puan farkını 7 değil, 4 olarak görüyorum. Sondan 2. hafta Ali Sami Yen Stadı'nda şampiyonluk turu atmayı hedefliyoruz'' diye konuştu. Polat, kulüp başkanı Özhan Canaydın ile aralarında görüş ayrılığı bulunduğu iddilarıyla ilgili olarak da, ''İnanın kavga etmeye vaktimiz dahi yok" dedi.

27.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Düşman çatlattılar

  Ulusoy: Kaybeden Türk futbolu olacak

  F.Bahçeli Solomon gözaltına alındı

  Arda ve Sabri'ye transfer izni yok

  Erzik, yeniden UEFA'ya seçildi

  UEFA'nın yeni patronu Platini

  G.Saray Sami Yen'de Ankara'yı ağırlıyor

  Bahçelievler'de bugün eski şöhretler oynuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004