Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tek yumruk olalım

Beşiktaş Kulübü'nün 2007 yılı bütçesi 27 milyon 750 bin YTL olarak kabul edildi. Başkan Yıldırım Demirören, ''Bizler gelip geçiciyiz ama Beşiktaşlılık kalıcı. Ben 12 bin kişiden 18 kişi seçtim. Sizlerin vazifesi bu 18 kişiye destek olmak. Gelin bu birlikteliği herkes görsün" dedi.


Zico: 1 puan bizi mutlu etmedi

Kayseri Erciyes'te kaybedilen 2 puanın şokunu yaşayan lider F.Bahçe'de moraller bozuldu. Teknik Direktör Zico, galibiyet için sahaya çıktıklarını, ald

Beşiktaş, Vestel Manisa önünde

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında bugün kendi evinde Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.


  Mehmet 14 sayı attı, Jazz güldü

NBA'de Utah Jazz'ın sahasında konuk ettiği Denver Nuggets'ı 116-111 yendiği maçta Mehmet Okur, galibiyete 14 sayı, 5 ribaunt ve 2 asistle katkıda bulundu.


  Daum, Köln'de ilk galibiyetini aldı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Cristoph Daum'un çalıştırdığı Almanya İkinci Ligi takımlarından FC Köln, ligin ikinci yarısının ilk maçında Burghausen karşısında deplasmanda ilk galibiyetini alırken, takıma Anderlecht'ten yeni gelen Serhat Akın da ilk golünü attı.


  Şampiyon Serena Williams

Teniste yılın ilk ''Grand Slam'' mücadelesi Avustralya Açık Turnuvası'nda, tek bayanlar finalini ABD'li Serena Williams kazandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004