Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tek yumruk olalım

Beşiktaş Kulübü'nün 2007 yılı bütçesi 27 milyon 750 bin YTL olarak kabul edildi. Başkan Yıldırım Demirören, ''Bizler gelip geçiciyiz ama Beşiktaşlılık kalıcı. Ben 12 bin kişiden 18 kişi seçtim. Sizlerin vazifesi bu 18 kişiye destek olmak. Gelin bu birlikteliği herkes görsün" dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, kulüp yönetim kurulu idari ve mali bakımdan ayrı ayrı ibra edildi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulunun önce idari, ardından da mali bakımdan ibrası için oylama yapıldı. İki oylamada da yönetim kurulu oy birliği ile ibra edilirken, Denetleme Kurulu da ayrıca ibra edildi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği'nin 2007 yılı bütçesi de 27 milyon 750 bin YTL olarak kabul edildi. Oylamadan sonra söz alan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, ''Bizler gelip geçiciyiz ama Beşiktaşlılık kalıcı. Sizler Beşiktaş'ı yönlendireceksiniz. Ben 12 bin kişiden 18 kişi seçtim. Sizlerin vazifesi bu 18 kişiye destek olmak. Gelin bu birlikteliği herkes görsün. Tek yumruk olalım. Hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.

Genel sekreter Kenan Öner ise bazı üyelerin konuşmalarına yanıt verirken, Haluk Ulusoy'u desteklemeleri eleştirisi için körü körüne Ulusoy'un arkasında olmadıklarını belirterek, ''Haluk Ulusoy'un başkanımızla akrabalık durumu olması bizi ikinci dereceden ilgilendirir. Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleridir. Ulusoy gitmek isterse de biliyorsunuz başkanımızın ilk dile getirdiği isim Fikret Orman'dır'' şeklinde konuştu.

Seçim heyecanı

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün yapılacak. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 10.00'da başlayacak genel kurul, çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Kongreye, yaklaşık 2,5 yıldır görevde bulunan Yıldırım Demirören, tek başkan adayı olarak girecek. Başkanlık Divanı seçimiyle başlayacak seçim kongresinde, genel kurula tek listeyle giren Yıldırım Demirören'in programını okumasının ardından, kulüp başkanı ve yönetim kurulu ile kulüpteki diğer organların seçimi için kongre üyeleri sandık başına gidecek.Genel kurula, kulüpte kaydı bulunan toplam 14 bin 600 üyeden, aidatlarını yatıran 11 bin 300'ünün katılabileceği açıklandı. Saat 10.00'da başlayacak kongrede oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Demirören'in 18 kişilik yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor: Asil Üyeler: Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Numan Ceyhan, A. Celalettin Kolot, Halim Aydın, Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy, A. Gülnaz Kudunoğlu Arsel, Bülent Deriş. Yedek Üyeler: Nedim Sarsmaz, M. Emir Tamer, Murat Çelik, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Mayir (Mario) Berk.

28.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tek yumruk olalım

  Zico: 1 puan bizi mutlu etmedi

  Beşiktaş, Vestel Manisa önünde

  Ulusoy: Platini için çalıştık

  Mehmet 14 sayı attı, Jazz güldü

  Daum, Köln'de ilk galibiyetini aldı

  Şampiyon Serena Williams


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004