Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tüzmen: SOMO’nun tavrı kabul edilemez

Irak Milli Petrol Şirketi SOMO’nun, Irak’a petrol ürünleri taşıyan Türk firmalarına, ‘’Bundan sonra işe devam etmek istiyorsanız kuzey eyaletlerindeki yetkililerle temas geçin’’ şeklinde yazı gönderdiği öğrenildi. Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, olayı doğrularken, ‘’Türkiye’yi test etmek isteyenler, bunun bedelini öder’’ diyerek tepkisini dile getirdi.


Fakir ailelere aylık

*15 yıl boyunca en fakir 2.5 milyon kişiye 101 YTL, 4 kişilik aile başına 405 YTL aylık bağlayabilirdi. *Faize ödenen para sadece borç anaparasına git

Mısır’a yatırım Türkiye için önemli

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, Türk özel girişimcilerin Mısır’da yatırım bölgesi kurmasının Türkiye’nin geleceği için çok par


  Ayaş Tüneli yatırım programından çıkarılmadı

Yatırım programına 1976 yılında giren, ancak yıllardır bir türlü bitirilemeyen Ayaş Tünelinin de içinde bulunduğu Ankara-İstanbul Sürat Demiryolu Projesinin büyük bölümü, yatırım programından çıkarıldı.


  Kızılay konteyner alacak

Türkiye Kızılay Derneği, yaşam alanı, mutfak, WC-duş, kiler olarak hizmet vermek üzere donanımlı, bin 951 adet konteyner satın alacak.


  Çiftçilerin elektrik borcuna düzenleme

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, elektrik borçları yüzünden büyük sıkıntı yaşayan çiftçiler için yeni bir düzenleme yapılacağını duyurdu.


  Demiryolları atağa kalktı

Türkiye’de son dönemde demiryolu projelerine ilgi artarken, Marmaray, Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya gibi hızlı tren projelerinin ardından yeni projeler de yatırım programında kendine yer bulmaya başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004