Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Şahin: Bunlar maşa

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, gazeteci Hrant Dink cinayetinin iç ve dış bağlantılarını ortaya çıkarmak gerektiğini belirterek, ‘’Yani, bu pis suyu başından kesmek gerekir. Yakalanan çocuklar bana göre maşadır’’ dedi.


Çocuklara çete tuzağı

İzmir 2. Ağır Ceza Çocuk Mahkemesi Başkanı Hakim İbrahim Altıtaş, azmettiricilerin 18 yaşından küçükleri ‘’sana bir şey olmaz, ceza almazsın’’ diyere

Katsayı engeli kalksın

Türkiye gündeminin en üst sıralarında yer alan ve reklâmlarla “Memleket Meselesi” haline geldiği ifade edilen meslekî eğitim sorunu hakkında bir rapor


  Vapur eylemcisi sloganlara kızmış

Çanakkale Vali Vekili Yusuf Ziya İnce, Gelibolu-Lapseki arasında sefer yapan Sultantepe adlı araba vapuruna el koyan ve kendisini “Vatansever Türk Fedaisi’’ olarak tanıtan Nihat Acar’ın, ilk ifadesinde, eylemini Hrant Dink’in cenazesinde atılan sloganlar sebebiyle yaptığını söylediğini, bildirdi.


  Meclis vetolu kanunu görüşecek

TBMM Genel Kurulu, bu hafta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in bir kez daha görüşülmek üzere geri gönderdiği Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Yasasını ele alacak.


  Bolu’da kış ulaşımı vurdu

Etkili olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Bolu Dağı Tüneli ve Bolu Dağı kesiminde meydana gelen kazalar sebebiyle ulaşımda aksamalar oldu.


  İstanbul’a kar düştü

İstanbul’da dün başlayan kar yağışı, akşam saatlerine kadar aralıklarla hafif olarak devam etti. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, şehirde sıcaklıkların 8 ile 10 derece kadar azaldığını belirtti.


  Samsun’da kilise derneğine saldırı

Samsun’da, faaliyet gösteren bir kilise derneğine taşlı saldırıda bulunuldu. Derneğin camları kırıldı, tabelası boyandı.


  Suudi parlamenterler TBMM’nin konuğu

Suudi Arabistan-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Dr. Fahd Bin Jaber Al-Shamri ve beraberindeki heyet, TBMM’nin konuğu olarak Türkiye’ye geldi.


  Öğretmenlik başvuruları Şubat'ta başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB), 10 bin kadroya yapılacak öğretmen atamalar için başvurular 1-7 Şubat 2007 tarihleri arasında yapılacak.


  Economist: 301 acilen kaldırılmalı

TCK’nın tartışmalı 301’inci maddesinin değiştirilmesi veya kaldırılması çağrıları sürüyor. İngiltere’de yayınlanan The Economist dergisi, Türkiye’nin acil olarak 301’inci maddede değişikliğe gitmesinin gerekli olduğunu yazdı.


  Wolfowitz’den evsizlere ziyaret

Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz, İstanbul’daki temasları kapsamında Beyoğlu Kaymakamlığı Evsizler Evini ziyaret etti.


  Gurbetçiye birlik olalım çağrısı

Berlin Din Hizmetleri Müşaviri Sadi Arslan, Almanya’da yaşayan Türkler olarak tek ses ve tek yürek olmaları gerektiğini söyledi.


  Evdeki ilâçlar çocuklar için tehdit

Uzmanlar, evde bulunan ilâçların çocuklar için tehdit olduğu konusunda uyarıyor.


  Kâğıt paralar bulaşıcı hastalık riski taşıyor

Giresun AIDS Savaşım Derneği Başkanı Dr. Mustafa Torun, kirli kâğıt paraların Hepatit hastalıklarının bulaşmasında önemli rol oynadığını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004