Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak savaşına tepki büyüyor

ABD’nin başşehir Washington’da ulusal anıtın önünde toplanan ve aralarında bazı ünlü sinema oyuncularının da yer aldığı onbinlerce kişi, Irak savaşını ve Başkan George Bush’un politikalarını protesto etti.


İran: ABD pazarlık arıyor

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, bazı Amerikalı siyasetçilerden, İran’ın nükleer sorununun çözümüne ilişkin mektup aldıklarını b

Irak bölgesel toplantı düzenliyor

Irak hükümetinin düzenlemek istediği bölgesel toplantıya, Türkiye, İran, Suriye ve Körfez ülkeleri dahil, Irak çevresindeki ülkelerin dışişleri bakanl


  Hrank Dink cinayeti ABD Temsilciler meclisinde

ABD’de bir milletvekilinin, gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesinin kınanmasını öngören bir tasarıyı, Kongre’nın alt kanadıTemsilciler Meclisi’ne sunacağı açıklandı.


  Mısır basınından İran’a suçlama

ran istihbarat servislerinin, Irak’taki Mısırlı üst düzey diplomat İhab El Şerif’in kaçırılması ve öldürülmesinden sorumlu olduğu iddia edildi.


  ABD’den İsrail’e misket zılgıtı

ABD yönetiminin, İsrail’in, ABD’den aldığı misket bombalarını Lübnan’da yerleşim bölgelerinde kullanarak iki ülke arasındaki anlaşmaları ihlal etmiş olabileceği konusunda ABD Kongresi’nin dikkatini çekmeye hazırlandığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004