Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Yeni Kerbelâlar olmasın

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Müslümanların mağduriyetinin her geçen gün daha da arttığını belirterek, ‘’Gün geçmiyor ki bir Müslüman kardeşimiz öldürülmesin, yaralanmasın. Bu acı hepimizindir. Bunu durdurmak hepimizin görevidir. Allah bu ümmete bir daha Kerbelâ acısını yaşatmasın’’ dedi.


301 tamamen kalkmalı

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Baskın Oran, ‘’301’in tamamen kalkması gerekir. Çünkü bir madde değil, o madden

AB üyeliği sürecinde Türkiye’nin hataları oldu

Dışişleri Bakanlığının çeşitli kademelerinde görev yapan emekli diplomat Ülkü Recep Başsoy, Türkiye’nin AB üyeliği konusunda geçmişte bazı hataları ol


  Doğu’da şehirler beyaza büründü

Doğu Anadolu Bölgesi’nde önceki gün başlayan ve aralıklı olarak etkisini sürdüren yoğun kar yağışının etkisiyle şehir merkezleri kara büründü.


  Türkiye’nin savunma bütçesi yüzde 6.4’e düştü

Merkezi Yönetim Bütçesi’nden Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ihtiyaçları için Millî Savunma Bakanlığı’na (MSB) ayrılan pay son 11 yılda yüzde 10.5’ten yüzde 6.4’e düştü.


  Suudi parlamenterlerden Kıbrıs için destek istendi

Suudi Arabistan Şura Meclisi heyeti, TBMM Türkiye-Suudi Arabistan Parlamentolararası Dostluk Gurubu üyeleriyle görüştü.


  Türkiye’nin karadeliği: Kaçak akaryakıt

CHP İzmir Milletvekili Sedat Uzunbay, Türkiye’nin akaryakıt kaçakçılığından dolayı her gün 10 milyon dolar kayba uğradığını belirtti.


  Ağar: Rumlar ve Barzani oldu bittiler peşinde

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’Bir yandan Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, diğer yandan Barzani yönetimindeki ayrılıkçı gruplar tarafından ortaya konan söylem ve eylemler, Türkiye’nin bir kez daha ekonomik ve siyasî çıkarlarına ters düşen oldu bittiler peşinde koştuklarını ortaya koymaktadır’’ görüşünü dile getirdi.


  Joseph Ralston, Ankara'ya geliyor

ABD’nin Terörle Mücadele Özel Temsilcisi emekli Orgeneral Joseph Ralston, temaslarda bulunmak üzere bugün sabah Ankara’ya gelecek.


  Irak’a sevkiyatta sıkıntı

Irak Milli Petrol Şirketi SOMO’nun, Irak’a petrol ürünleri taşıyan ve sözleşmesi sona eren Türk firmalarına, yeni sözleşme için “Kuzey Irak’taki bölgesel yönetimi’’ adres göstermesi üzerine başlayan sorun, yeni bir boyut kazandı.


  Şükran Vahide’nin annesi vefat etti

Risâle-i Nur’ları İngilizce’ye tercüme eden, araştırmacı-yazar Şükran Vahide’nin annesi Maria Mercedes Weld vefat etti.


  Çeteler suça bulaşmış çocukların peşini bırakmıyor

Çocuğu İstismardan Koruma ve Rehabilitasyonu Derneği (ÇİKORED) Başkanı Prof. Dr. Oğuz Polat, suça itilen, istismara maruz kalan yoksul çocukların yurtlarda bir arada kalmasının, birçok probleme sebep olduğunu söyledi.


  Üniversitelerde yabancı istilâsı

Türkiye’de, çoğunluğu vakıf üniversitelerinde olmak üzere toplam 1014 öğretim elemanı çalışırken, yaklaşık 16 bin yabancı öğrenci de öğrenim görüyor.


  Darıca’ya beş yıldızlı devlet hastahanesi

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Darıca beldesinde yapımı tamamlanan ve 2 ay içerisinde hizmete girmesi planlanan Gebze Devlet Hastahanesi, küvetli banyoları, radyo, televizyon ve buzdolabı bulunan deniz manzaralı süit odaları ile adeta 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor.


  Youtube gelirini paylaşacak

Youtube’un kurucularından Chad Harley, üreticiliği ödüllendirmek amacıyla böyle bir karar aldıklarını açıkladı.


  Mısır Çarşısı’nda aşûre dağıtıldı

Mısır Çarşısı’nda, bir firma tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.


  Marmara’daki canlı türleri tehlikede

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Bülent Topaloğlu, acil tedbirler alınmadığı takdirde Marmara Denizi’ndeki 50’ye yakın balık türünün yok olacağını bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004