Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

MÜSİAD: Faize âcil tırpan lâzım

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, ‘’Yüksek faiz döviz kuru çıpası bizi iki taraflı vuruyor. Döviz kuru 1,50’nin altına düşmemeli. Faizlerin de 4-5 puan düşmesi acil bir zorunluluk. Bu konuda Merkez Bankasının da ülke gerçeklerini görmesi çok büyük önem taşımakta’’ dedi.


Bedelsiz parsel tahsisi 3 yıl uzatıldı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, teşvik kapsamındaki 54 ilde bulunan organize sanayi bölgelerindeki parsellerin, yatırım ve istihdam şartını yerin

5 bin damızlık süt sığırı ithal edilecek

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), süt sığırı ana kadrosunu artırmak için Türkiye’ye 15 bin kilometre uzaktaki Avustralya’dan 5 bin baş damızl


  Teknosa, Kastamonu’da ilk mağazasını açtı

Teknosa, yurt çapındaki yaygın mağaza ağına bir yenisini daha ekleyerek Kastamonu’daki ilk mağazasını açtı.


  “Seçim ekonomisinin faturasını ülke öder”

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Türkiye’de seçim ekonomisinin uygulanması halinde birilerinin daha rahat hareket edebileceğini söyledi. Kilci, “Bu seçim politikası uygulanırsa bunun faturasını ülke öder” dedi.


  Hyundai’ye, Amerika’dan iki ödül

Hyundai Santa Fe, Amerika’nın en önemli otomotiv bilgilendirme ve alım satım kurumlarından biri olan Autobytel’in bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği, Editors’ Choice Awards’da (Editörlerin Seçimi Ödülleri) “2007 Yılının En İyi 4x4’ü” seçildi.


  Kia’da büyük fırsat

Kia, Sorento X-Force için ayda 699 Euro ve sportmen Sportage için ayda 549 Euro sabit taksitli ödeme seçenekleri sunuyor.


  Bank Asya’ya kıymetli maden izni

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Asya Katılım Bankası A.Ş’ye, Bankacılık Kanunu’nda belirtilen kıymetli maden ve taşların alımı, satımı veya bunların emanete alınması işlemlerini gerçekleştirme iznini verdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004