Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Medeniyet yürüyüşümüz sürüyor

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başlattıkları medeniyet yürüyüşünün; duraksamadan, yavaşlamadan, kesintisiz şekilde devam ettiğini bildirerek, ‘’Milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin onuruyla başımız dik, alnımız ak, yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.


Önce altı ay hapis...

Danıştay saldırısı sonrasında gazetemizin 23 Mayıs 2006 tarihli sayısında yayınlanan “Oyun geri tepti” manşetiyle ilgili olarak TCK’nın “devletin aske

301’de CHP-AKP ittifakı

TBMM Adalet Komisyonunun AKP’li ve CHP’li üyeleri TCK 301. maddesinin aynen kalması konusunda fikir birliği içindeler. Komisyonun AKP’li üyesi Kırıkka


  Topbaş: Pierre Loti’nin ismi değişmemeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp Belediyesinin “Piyer Loti tepesinin adı Eyüp Sultan tepesi olarak değiştirilsin” teklifine sıcak bakmadığını açıkladı. Topbaş, “Bazı mekânlar vardır ki onlar kentin hafızasıdır, isimleri değiştirilemez” dedi.


  Tuncer Kılıç: Irak şu anda bizim en büyük hassasiyetimiz

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) eski Genel Sekreteri emekli Orgeneral Tuncer Kılınç, Irak bölünürse, Türkiye’nin çok büyük sıkıntıları olacağını söyledi.


  AP’nin kuruluş yıldönümü kutlandı

Adelet Partisi’nin 46. kuruluş yıldönümü, DYP Balıkesir Merkez İlçe Başkanılı’nda düzenlenen programla kutlandı. DYP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Haydar Altıntaş’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe eski vekiller A. Baki Ataç, Hüsnü Hoca, Ahmet Bilgiç’in yanı sıra çok sayıda DYP’li katıldı.


  Tehdit mesajlarına 9 gözaltı

Kayseri’den Agos Gazetesine tehdit içerikli elektronik posta gönderen 9 kişi daha gözaltına alındı.


  İsrail Elçiliğine siyah çelenk

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları üyeleri, İsrail’in Filistin’e yönelik operasyonlarını protesto amacıyla İsrail Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı.


  Babacan AB yolunda

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, bugün resmi görüşmelerde bulunmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidiyor.


  RTÜK’te toplantı rahatsızlığı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi Şaban Sevinç, Üst Kurulun haberlere ilişkin televizyon kanallarının sorumlularıyla gerçekleştirdiği toplantıda, ‘’amacını aşan bazı ifadelerin kullanıldığını’’ ileri sürdü.


  Bakan Çelik “akıllı sınıf” açtı

Van’da, Türkiye’nin 7 ilindeki Anadolu teknik liselerinde oluşturulan ve içerisinde video konferans sisteminin de bulunduğu ‘’Akıllı Sınıf’’, törenle hizmete açıldı.


  Dünyanın en büyük termal tesisi Bodrum’da yapılıyor

Bacasız sanayi olarak adlandırılan turizmi, deniz, kum, güneş ekseninden kurtaracak çalışmalar hız kazanırken, bu çerçevede 6 bin yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük oteli ve dünyanın en büyük termal merkezi olacak Orient Palace&Resort Hotel Bodrum’da Milas Güllük-Kıyıkışlacık mevkiinde yapılıyor.


  80 yıl sonra gelen su sevinci

Muş’un Malazgirt ilçesinin Yurtseven köyünde yıllardan beri yaşanan içme suyu sıkıntısı Köy-Des Programı kapsamında giderildi.


  Sigara yerine İskender Kebabı

Sivas’ta bir lokanta, sigara içen vatandaşların bu alışkanlığı bırakarak iskender kebabı yemeleri için reklâm kampanyası başlattı.


  Çöpleri civcivler toplayacak

Esenler Belediyesi, ana cadde, okul bahçeleri ve parklara vatandaşların ellerindeki küçük çöpleri atabilecekleri civciv görünümlü kutular yerleştirdi.


  Kar yağdı, fidanlar kurtuldu

Adana’da, bir ay öncesine kadar kuraklık nedeniyle sararan ormanlık alanlar, 30 santimetreyi bulan kar ile eski yeşil görünümüne büründü.


  Kuş gribini önleme toplantısı

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, kuş gribine karşı gerekli tedbirleri aldıklarını bildirdi. Düzce Valiliğinde, Nimetoğlu başkanlığında kaymakamlar, belediye başkanları ve daire müdürlerinin katıldığı, kuş gribine karşı alınan tedbirlerle ilgili toplantı yapıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004