Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Medeniyet yürüyüşümüz sürüyor

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başlattıkları medeniyet yürüyüşünün; duraksamadan, yavaşlamadan, kesintisiz şekilde devam ettiğini bildirerek, ‘’Milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin onuruyla başımız dik, alnımız ak, yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye için önemli hizmetlerle geçen bir süreyi geride bıraktıklarını ifade ederek, yaklaşık 4 yıl 3 aydır millete hizmet ettiklerini, ülkeyi kalkındırma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

İlk günkü heyecanlarını muhafaza ederek yollarına devam ettiklerini kaydeden Erdoğan, şunları söyledi: ‘’Milletimize hizmet aşkımız azalmıyor, tam aksine her geçen gün artıyor. AK Parti olarak 5. yılımıza girmemiz, 5. bütçesini yapan bir hükümet olmamız, bir başarı olarak görülebilir. Ancak asıl başarı, 5 yıldır istikrarlı bir çizgi izlememizden çok, her yılımızı dolu dolu geçirmemiz, başka hükümetlerin yıllar içinde yaptıkları hizmetleri, bizim aylara sığdırmamızdır. Başlattığımız medeniyet yürüyüşü, duraksamadan, yavaşlamadan, kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Milletimizin huzurunda en başta ortaya koyduğumuz hedefleri, idealleri, milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin onuruyla başımız dik, alnımız ak, yolumuza devam ediyoruz.’’

Erdoğan, yolsuzluklar konusundaki tavırlarının çok açık ve net olduğunu belirterek, ‘’Nerede, her ne şekilde olursa olsun tüm yolsuzluklar karşısında en sert tepkiyi verdik, vermeye de devam edeceğiz. Akaryakıt kaçakçılığında da tavrımız gayet açıktır; milletimizin hakkını, vergisini çalanlardan, çalmaya teşebbüs edenlerden bunun hesabı sorulacaktır. Hiç kimsenin yanına kar kalmayacaktır’’ dedi.

KARARNAMELERİNİ BU HAFTAYA

YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, valiler ve emniyet müdürleri kararnamelerini bu haftaya yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. TBMM’den ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, valiler ve emniyet müdürleri kararnamesinin ne zaman çıkacağının sorulması üzerine, ‘’İnşallah valiler ve emniyet müdürleri kararnamelerini bu haftaya yetiştirmeye çalışıyoruz’’ dedi. Erdoğan, kararnamede İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın yer alıp almayacağına ilişkin soruya ise ‘’Bize isim sormayacaksınız. Bize konu soracaksınız’’ karşılığını verdi.

/ ANKARA

14.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan: Medeniyet yürüyüşümüz sürüyor

  Önce altı ay hapis...

  301’de CHP-AKP ittifakı

  SDP: Karar basın özgürlüğüne darbe

  Topbaş: Pierre Loti’nin ismi değişmemeli

  Tuncer Kılıç: Irak şu anda bizim en büyük hassasiyetimiz

  AP’nin kuruluş yıldönümü kutlandı

  Tehdit mesajlarına 9 gözaltı

  İsrail Elçiliğine siyah çelenk

  Babacan AB yolunda

  RTÜK’te toplantı rahatsızlığı

  Bakan Çelik “akıllı sınıf” açtı

  Dünyanın en büyük termal tesisi Bodrum’da yapılıyor

  80 yıl sonra gelen su sevinci

  Sigara yerine İskender Kebabı

  Çöpleri civcivler toplayacak

  Kar yağdı, fidanlar kurtuldu

  Kuş gribini önleme toplantısı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004