Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

All-Star'da ilk Türk

Türk basketbolunun gururu Mehmet Okur, NBA'da All-Star kadrosuna seçilen ilk Türk sporcu olarak tarihe geçti. 27 yaşındaki milli oyuncu bu sezon 18.1 sayı ve 7.40 ribaunt ortalamasıyla oynuyor. Okur, "All-Star maçında ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.


Necati'nin en kötü sezonu

Bu sezon sakatlıklardan başını kaldıramayan ve Gerets'in yedekler arasında daha fazla oturttuğu futbolcu sarı kırmızılı formayla geride kalan sezonlar

Centilmen Beşiktaş

Süper Lig'de geride kalan 20 maçta oyuncuları toplam 3 kırmızı, 29 da sarı kart gören Beşiktaş, son 5 sezonun en centilmen dönemini geçiriyor.


  Şahin: Ulusoy her maçı izler

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ''Her federasyon başkanı hangi branş olursa olsun müsabakalara giderek izleyebilir. Gittiği yerde de protokol tribününde yeri vardır'' dedi.


  Futbolda 26. sıraya çıktık

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından her ay açıklanan dünya klasmanında Türkiye, 1 basamak yükselerek 26. sıraya çıktı.


  Ağzıyla ok atan sporcu

Muğla'da yaşayan 25 yaşındaki bedensel engelli Semray Taşözer, dünyada ağzıyla ok atan bedensel engelli tek kadın sporcunun kendisi olduğunu belirterek, ''Hedefim Olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırmak'' dedi.


  Şok ceza: Catania'nın sahası 5 ay kapatıldı

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 2 Şubatta Catania-Palermo maçı sırasında bir polisin ölümüne neden olan olaylar sonrasında Catania Kulübü hakkında uygun görülen cezayı bugün açıkladı.


  Patlamada bacağı koptu

Irak'ın başkenti Bağdat'ta pazartesi günü yaşanan patlamada, Irak Birinci Ligi futbolcularından Ahmet Naser'in bacağını kaybettiği bildirildi.


  Malatya tam gaz



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004