Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Piyasada nakit sıkıntısı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen İç Piyasa Anketi’nin Ocak ayı sonuçlarına göre, indirimli satışların yoğunlaşmaya başladığı bir dönem olmasına karşın, reel sektörün satışlarını artıramadığı ve indirimlerin satışlara yansımadığı ortaya çıktı. Katılımcıların yüzde 59,45’i nakit sıkıntısı yaşıyor.


Fiş almazsak, faiz öderiz

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, “Eğer altından kalkılamayacak yüksek faizler ödenmek istenmiyorsa fiş ve fatura alınmalı” dedi.

Devlet konuşmaya 125 milyon YTL harcadı

Devlet, 2006 bütçesiyle 565,5 milyon YTL giyecek, 1 milyar 132,5 milyon YTL yiyecek, 10 milyon YTL de içecek alımında bulunurken, kamu kuruluşlarında


  Futbol takımları vergiyi sevdirecek

Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Haftasını bir dizi etkinlik ile kutlamaya hazırlanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile gerekli iletişim kurularak, süper lig ile ikinci ve üçüncü futbol ligi takımlarının, maçlara vergi sloganları ile çıkması sağlanacak.


  Başoğlu’ndan OECD’ye tepki

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, Türkiye’de uygulanan asgari ücretin düşürülmesini ve kıdem tazminatının kaldırılmasını isteyen OECD’ye tepki gösterdi.


  Kredi kartı aidatı iade edildi

Kayseri’de bir öğretmen, kredi kartına gelen yıllık üyelik aidatı olan 25 YTL’ye elektronik posta yoluyla itiraz etti, banka müşteriyi haklı bularak 3 gün içinde parasını iade etti.


  GAP’ın ihracat payı azaldı

GAP illerinin ihracat içindeki payı yüzde 3’ten yüzde 2,8’e geriledi.


  Küresel ısınma ‘ikinci ele’ yaradı

Yılbaşı ve Kurban Bayramı tatillerinde dahi kıpırdamayan ‘’ikinci el’’ otomobil piyasasının, mevsim normallerinin üzerinde seyreden ve baharı aratmayan sıcaklıklar sebebiyle hareketlenmeye başladığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004