Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Afganistan’da Cheney’e saldırı

Afganistan’da, ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney’nin bulunduğu bir üssün dışında meydana gelen ve yaklaşık 20 kişinin öldüğü intihar saldırısını Taliban üstlendi. Taliban sözcüsü Kari Yusuf Ahmedi, saldırının hedefinin Cheney olduğunu, intihar saldırısının Logar vilayetinden Molla Abdurrahim tarafından düzenlendiğini söyledi.


Mahçupyan: ABD’deki Ermeni tasarısına karşıyım

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfının (TESEV) İç Politika Direktörü ve Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Etyen Mahçupyan, ABD Temsilciler Mecl

Tamillerden yabancı diplomatlara saldırı

ABD ve İtalya’nın Sri Lanka büyükelçilerinin bulunduğu helikopterin yakınına düzenlenen havan topu saldırısını Tamil gerillaları üstlendi.


  Maliki’nin istifası istendi

Iraklı Türkmen kadınlar, ülkede yaşanan tecavüz olaylarını protesto ederek Türkiye’den yardım istedi. Türkmen kadınlara yönelik tecavüz olaylarını protesto için Kerkük’te bir araya gelen Türkmenler, tecavüz olaylarını kınadı.


  Bush’a yeni lâkap: Yalancılar kralı

Venezuella Devlet Başkanı Hugo Chavez, ABD Başkanı George Bush’a yönelik sert eleştirilerini bu sefer de “yalancılar kralı’’ sözleriyle sürdürdü.


  ABD: Türkiye, İran’a nasihat etmeli

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’den, İran’a komşu bir ülke olarak Tahran’ı, nükleer programı konusunda dünyanın dile getirdiği talepleri ciddiye alması konusunda cesaretlendirmesini beklediklerini bildirdi.


  İsrail, Amerikan ordusuna zırhlı araçlar satıyor

İsrail’den bir silâh şirketi, Irak’ta konuşlanan Amerikan deniz piyadelerine “Golan” tipi 60 zırhlı araç temin edecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004