Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

AB’ye uyum süreci kritik öneme sahip

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun 15 Şubat’taki toplantısının ardından, toplantıya ilişkin değerlendirme özeti açıklandı. Değerlendirmede Kurul’un, orta vadede enflasyon hedefine ulaşılması için temkinli duruşun devam etmesinin gerektiği değerlendirmesini yaptığı ve politika faizlerinin değiştirilmemesine karar verdiği hatırlatıldı.


Bazı çevreler fındık fiyatlarını düşürmek istiyor

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Pamuk, ‘’Kimse elini ovuşturmasın, ne biz ne de Toprak Mahsulleri Ofisi, üreticiden aldığı fiyatlara fındık s

“Tarımda hamaset dönemi bitti”

Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Mehmet Küçük, tarım sektörünün Gayri Safi Milli Hasılaya (GSMH) olan katkısının, 21.8 milyar dolardan 38 milyar dolara, ihra


  Türkiye-Pasifik arasında dış ticaret köprüsü

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından Nisan ayında düzenlenecek “Türkiye-Pasifik Dış Ticaret Köprüsü” toplantısına, 15 ülkeden çok sayıda işadamının katılacağı bildirildi.


  KOSGEB’in hedefi bilişim projesi

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkan Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu, KOSGEB’in, Avrupa Yatırım Fonu ile birlikte 200 milyon Avro’luk bir fon oluşturacağını bildirdi.


  Sanayi sitesi 16 yılda tamamlandı

Mersin’in Mut ilçesinde yapımına 16 yıl önce başlanan Küçük Sanayi Sitesi tamamlandı. İnşaatın tamamlanmasıyla siteye taşınmaya başlayan esnaf çeşitli sıkıntıları olduğunu dile getiriyor.


  Volvo C 30 kutusundan çıkmayı bekliyor

Volvo Cars’ın, üç kapılı premium otomobiller sınıfına giriş yaptığı yeni modeli C30, Türkiye’de satışa sunulması öncesinde özel tasarlanan kutusunda Volvo yetkili satıcılarında yerini aldı.


  Malta, avro’ya geçiş için başvurdu

AB’nin en küçük üyesi Malta, 2008 yılı başında ortak para Avro Bölgesi’ne dahil olmak için AB Komisyonu ve Avrupa Merkez Bankasına resmî başvurusunu yaptı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004