Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

20 yılın en kötü üçlüsü

F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş 3 puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan bu yana en çok puanı bu sezon kaybetti. 3 takım bu sezon 22. haftalar itibariyle 80 puan kaybederek, son 20 sezonun en çok puan kaybını yaşadı. Bu sezon F.Bahçe 22, G.Saray 28, Beşiktaş ise 30 puan kaybı yaptı..


Ulusoy'un Trabzon sevdası

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, ''Trabzonlu olarak hep şunu söylüyorum, Trabzon'u seveni seviyorum, ama benden fazla seveni kıskanırı

Vestel-Beşiktaş G.Antep-Trabzon

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final rövanş maçları bugün oynanacak iki maçla devam edilecek. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda saat 17.00'de Gaziantep


  Kanada'da futbolda başörtüsü tartışması

Kanada'da hafta sonunda düzenlenen kız takımları futbol turnuvasına, başörtüsü tartışması damgasını vurdu. Montreal'deki turnuvada, hakem maça başörtüsüyle çıkan 11 yaşındaki Esmahan Mansur'un başörtüsünü çıkarmasını istedi, ancak Esmahan hakemin isteğini reddedince kırmızı kartla oyundan atıldı.


  G.Saray ve Beşiktaş küme düşer mi?

Türk sporunun öncü kulüplerinden Beşiktaş ile Galatasaray, voleybol branşında bu sezon sıkıntılı günler geçiriyor. Erkekler Birinci Voleybol Ligi Klasman Grubu'nda yer alan ezeli rakipler, ligden düşmeme mücadelesi veriyor.


  Hiddink'e ağır ceza

Bir dönem Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yaptığı Hollandalı teknik adam Guus Hiddink, vergi kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 6 ay tecilli hapis ve 45 bin Avro para cezasına çarptırıldı.


  Lig A'da can pazarı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004