Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Tampon bölgede yatan tarih

Türkiye sınırının 1,8 kilometre içerisinde kurulan Cilvegözü Sınır Kapısının dışında kalan Kızlar Sarayını ziyaret edebilmek için özel izin alınması gerekiyor.



Bir değer olarak hoşgörü ve eğitim

Gazetemiz yazarlarından Halil Uslu Antalya Kumluca’da “Bir Değer Olarak Hoşgörü ve Eğitim” konulu bir konferans verdi. Kumluca Belediyesi ve Kumluca Genç İş Adamları Derneğinin katkılarıyla düzenlenen konferansa Kumluca kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve diğer ilgililer ile çevre il ve ilçelerden gelenler ve Kumluca halkı katıldı.



Tarık Buğra, hikâye yarışmasıyla anıldı

Yazar Tarık Buğra’nın ölümünün 13. yıl dönümü dolayısıyla, Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tağrık Buğra Hikaye Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.



Kazılar tamam, sıra restorasyonda

Mersin’in Tarsus ilçesindeki Makam-ı Danyal Camii’nde, şadırvan yapımı sırasında Danyal Peygamber’in mezarına ulaşılması üzerine başlatılan kazı çalışmaları sona erdi. Camide, 15 Mart’tan itibaren restorasyon çalışmalarına başlanacağı bildirildi.



Kosova’da Osmanlı asırları

Türk Edebiyatı Vakfı’nın bu haftaki “Çarşamba Sohbeti”nde, Dr. Mustafa Küçük, “Kosova’da Osmanlı Asırları” konusunda bir konuşma yapacak.



Netten yasal film indirilebilecek

Paylaşım programlarının önde gelenlerinden BitTorrent, anlaşmaya vardığı 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Paramount Pictures, Warner Bros, Home Entertainment ve MGM gibi büyük film şirketlerinin, yapımlarının internet üzerinden ücret karşılığında indirilmesine imkân sağlayan web sitesini başlattı.



632 yıllık camiye yoğun ilgi

İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan 632 yıllık tarihî İsabey Camisine ibadet ve ziyaret için gelenlerin sayısının her geçen gün arttığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004