Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Derbinin 2 büyük kozu

Beşiktaş-G.Saray derbisi öncesinde gözler Mert Nobre ile Ümit Karan'ın üzerinde olacak. Nobre, 3'ü F.Bahçe, 2'si de Beşiktaş'ta olmak üzere G.Saray filelerini 5 defa havalandırdı. Ümit Karan ise 2'si Beşiktaş'a, 1'i de F.Bahçe'ye olmak üzere bu sezon forma giydiği 3 derbide de gol attı.

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında 3 Mart Cumartesi günü yapılacak 2007'nin ilk lig derbi maçı öncesi Beşiktaş'ta gözler Mert Nobre'nin üzerinde olacak. Fenerbahçe'den sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ve Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Brezilya asıllı futbolcu, yeni takımıyla bu sezon ligde suskun bir dönem geçirirken, forma giydiği 3 Galatasaray maçından 2'sinde ise fileleri havalandırmayı başardı. Futbol Federasyonu tarafından sezon başında ilk kez düzenlenen ve Almanya'da yapılan Süper Kupa maçında Beşiktaş Galatasaray'ı 1-0 yenerek kupayı müzesine götürürken, tek golünü Nobre attı. Nobre ayrıca, devre arasında Antalya'da düzenlenen Efes Pilsen Cup turnuvasında son dakikada attığı gole takımını 1-1 beraberliğe taşıdı ve Beşiktaş, penaltı atışları sonucunda maçtan galip ayrıldı. Nobre, ligde Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilk yarıda yapılan derbilerde ise gol atamadı. 27 yaşındaki Brezilya asıllı futbolcu, 3'ü Fenerbahçe, 2'si de Beşiktaş'ta olmak üzere Galatasaray filelerini toplam 5 kez havalandırdı. Bu 5 maçın 4'ünü oynadığı takımlar kazandı, 1'i ise berabere sonuçlandı. G.SARAY ÜMİT'E GÜVENİYOR

BeşiktaşGalatasaray derbisi öncesi, sarıkırmızılı takımın gol yollarında en güvendiği isimlerin başında Ümit Karan geliyor. Ligde geride kalan 22 maçta 12 gol atarak, takımının en golcü ismi olan ve ''Gol Krallığı'' yarışmasında da Fenerbahçeli Alex de Souza birlikte zirvede yer alan Ümit Karan, derbi öncesi takımının forvetinde en güvendiği isim durumunda bulunuyor. 31 yaşındaki Ümit, bu sezon ligde 17 maçta toplam 1416 dakika sahada kaldı. Sezon başından bu yana 3 sarı kartı bulunan Ümit Karan, derbide de kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve gelecek haftaki Trabzonspor maçında oynayamayacak. Ümit Karan, bu sezon forma giydiği 3 derbi maçta da ezeli rakiplerine gol attı.

Ümit ayrıca, Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a son 2 randevuda da gol atma başarısını gösterdi. Ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan maçta penaltıdan attığı gole takımını 1-0 galibiyete taşıyan Ümit Karan, aynı zamanda bu maçta Türkiye'deki lig kariyerinde 100. gole imza koymuştu. Ümit Karan ayrıca, devre arasında Antalya'da düzenlenen Efes Pilsen Cup turnuvasında normal süresi 1-1 biten maçta Galatasaray adına gole imza koyan isim oldu.

01.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Derbinin 2 büyük kozu

  Zico, Alex'i kadroya almadı

  Hooijdonk, Ümit Özat hayranı

  Barcelona Efes'i evinde ağırlıyor

  Eto'o'nun adını kullanarak dolandırıcılık yaptılar

  Sofuoğlu sezona birincilikle başladı

  Derbinin biletleri satışa çıkarıldı

  Gerets'e üzüldüm


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004