Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets'e üzüldüm

G.Saray'da sözleşmesini bir yıl daha uzatan Gerets'in sevinci kursağında kaldı. Takımının Kayseri Erciyes karşısında Türkiye Kupası'na veda etmesi Belçikalı hoca için tam bir şok oldu. Bu şoku yaşatanın eski talebesi Bülent Korkmaz olması ise ayrı bir acı verdi. Sarı-kırmızılı takım kupadan elenmekle hem maddi açıdan, hem de taraftarlarına uzun süredir kaldıramadığı kupanın manevi değeri açısından büyük kayıp oldu.

Bu moral çöküntüsü içinde bu hafta Beşiktaş derbisinde alınacak sonuç şimdiden tartışma konusu yapılıyor. Lider F.Bahçe'nin üst üste kaybettiği puanları avantaja çeviremeyen Gerets'in derbinin kaybedilmesi halinde -yeni sözleşmeye rağmen- koltuğunun ciddi manada sallanacağını kendisi de çok iyi biliyor. Bu bakımdan G.Saray'ın Beşiktaş karşısında mutlaka puan çıkartması gerekiyor.

Üzüldüğümüz bir konu ise genç Arda'nın Erciyes maçı sonrası taraftarlar ile tartışması hiç şık olmadı. Halbuki geçen hafta kendisiyle görüştüğümde çok saygılı ve terbiyeli bir insan olarak bende iz bırakmıştı. Arda, her türlü maddi imkana sahip olmasına karşılık hala anne ve babasının yaşadığı Bayrampaşa'da haftanın birkaç günü kalıyor. Burnu büyük havalara girmeyerek, çocukluk arkadaşları ile diyaloğu sürdürüyor. Gerets'in, taraftarla tartışma sırasında Arda'ya sahip çıkarak, onu yatıştırması olayın büyümemesini sağladı. Daha önce bir maç sonrası aynı şekilde rakibe saldırmak isteyen Hasan Şaş'ı durdurarak muhtemel bir kavgayı önlemişti. Gerets'in bu insani taraflarına saygı duyuyorum.

Ayrıca, 37 yaşındaki kaleci Mondragon'un yediği her gol sonrası ağlamaklı bir görüntüye bürünmesi takımını ne kadar çok sevdiğini ve ilerlemiş yaşına rağmen hırsından birşey kaybetmediğini çok güzel ortaya koyuyor.

[email protected]

Erol DOYURAN

01.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Derbinin 2 büyük kozu

  Zico, Alex'i kadroya almadı

  Hooijdonk, Ümit Özat hayranı

  Barcelona Efes'i evinde ağırlıyor

  Eto'o'nun adını kullanarak dolandırıcılık yaptılar

  Sofuoğlu sezona birincilikle başladı

  Derbinin biletleri satışa çıkarıldı

  Gerets'e üzüldüm


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004