Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal gözden düşüyor

Haftalardır galibiyete hasret kalan Vestel Manisaspor'da taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal'a ateş püskürmeye başladı. Gençlerbirliği yenilgisinden sonra Ersun Yanal'ın istifasını isteyen tribünler, futbolculara da tepki gösterdi.

Vestel Manisaspor'un, Turkcell Süper Ligi'ndeki puan kaybı sürüyor. Haftalardır galibiyet hasreti çeken Vestel Manisapor, kendi seyircisi önünde Gençlerbirliği'ne de 3-0 mağlup oldu. Taraftarlar, Ersun Yanal istifa tezahüratında bulundu. Yönetim ve teknik direktör Ersun Yanal ise taraftarın istifa çağrısını normal karşıladı.

Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, "İlk yarının son dakikasında yediğimiz bir gol ile oyun disiplininden koptuk ve maalesef farklı bir şekilde mağlup olduk."dedi. Şu andan itibaren çok ciddi bir sürecin başladığını belirten Çubukçu, bugüne kadar telafileri olan maçlar kaybettiklerini, artık bundan sonra takımın toparlanması gerektiğini vurguladı. Yenilgilerin devam etmesi halinde daha sıkıntılı günlerin başlayacağını dile getiren Çubukçu, "Öyle inanıyorum ki takım kendini toparlayacak ve alt sıralardan kurtulmaya çalışacaktır."diye konuştu.

Vestel Manisapor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, şöyle konuştu, "Ligde iyi mücadele eden bir takımla oynadık. Uzun zamandır kazanamamanın verdiği stresle yine kaybettik. İyi oynarken geriye düştüğümüz için çok üzüntülüyüz. Girdiğimiz gol pozisyonlarını iyi değerlendirmeliyiz. Yetenekli kaliteli oyuncularımız var. Ama kırılma noktalarını lehimize çevirmeliyiz. Bunu beceremedik, başaramadık." Taraftarın aleyhine yaptığı tezahüratla ilgili ise Yanal, "Bunlar futbolda olan şeyler. Sonuca göre tepki normaldir"diye konuştu.

Futbolculardan Güven ise, "Hafta için Beşiktaş'a karşı iyi bir futbol oynayarak hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Elenmiştik ama olumsuz gidişatı önlemek için bizim için büyük bir moral olmuştu. Haftaya Ç. Rize'yi yenerek telafi edeceğiz." şeklinde konuştu.

Mağlubiyetin faturasını kendisine kestiğini belirten Filip Holosko, "Galip gelmek için gol atmak gerekiyor. Net şanslarım vardı. Bunları değerlendiremedim. Maçı kaymetmek benim suçumdur." şeklinde konuştu.

06.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico Daum'u aratıyor

  Kupada erken final: Beşiktaş-F.Bahçe

  F.Bahçe hükmen galip ilan edilir mi?

  Trabzon'un ayak sesleri

  Yanal gözden düşüyor

  Kayseri'nin gözü 2. sırada

  En güzel dönemim G.Saray'da oldu

  Liverpool, Barça'yı ağırlıyor

  Utah Jazz'ı yine Mehmet uçurdu

  Hassan haftanın yıldızı

  Fener gülemiyor

  Fenerbahçe’de kan kaybı sürüyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004