Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Başarının yolu iş bölümünden geçiyor

Akademik Dayanışma, Araştırma ve Geliştirme Vakfı Başkanı ve Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürbüz Aksoy, Bediüzzaman Said Nursî’nin “taksim’ul amal” ile iş bölümüne dikkat çektiğini, Avrupa’nın bu anlayışla başarıya ulaştığını söyledi.



Yılın ‘en’leri ödül aldı

Balıkesir’de yayın yapan Radyo BRT, 2006 yılının ‘en ünlüleri’ne ödül verdi. BRT Yönetim Kurulu Başkanı Av. Turgut İnal’ın konuşmasıyla başlayan tören, Balıkesir Merkez Belediyesi çok amaçlı konferans salonunda gerçekleştirildi.



Bursa Kitap Fuarına 2 günde 70 bin ziyaretçi

Tüyap Uluslararası Fuar ve Konge Merkezi’nde açılışı yapılan Bursa 5. Kitap - Eğitim - Bilişim Fuarı’nı, ilk iki gün içerisinde 70 bin kişi ziyaret etti.



Sanatın yaşı olmaz

60 yaşındaki Vanlı Nihan Hadanoğlu, Eyüp İSMEK’te aldığı derslerden sonra yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. 7 çocuğunu da evlendirdikten sonra, hayatındaki boşluğu sanatla doldurmaya karar veren Nihan Hadanoğlu, Saime Atabay idaresinde ve Ayşın Sal’ın öğretmenliğinde, tuval üzerine Ebru desenleri yapıyor.



“Halk günü”ne halk ilgisi

Antalya Müze Müdürü Selahattin Aksu, müze ve ören yerlerinin her ayın ilk Pazartesi günü ücretsiz olduğu ‘’halk günü’’ uygulamasından, 11 ayda 16 bin 477 kişinin yararlandığını açıkladı.



Müslüman dünyada kadın

Türk Edebiyatı Vakfı’nın bu haftaki “Çarşamba Sohbeti”nde, değerli gazeteci, araştırmacı ve programcı Ayşe Böhürler, “Müslüman Dünyada Kadın” konusunda dikkate değer bir konuşma yapacak.



Bağdat Köşküne restore

Topkapı Sarayı içinde yer alan Bağdat Köşkü restore ediliyor. Topkapı Sarayı’nın IV. avlusunda yer alan ve IV. Murat tarafından Bağdat’ın fethi hatırasına yaptırılan köşk, İstanbul İl Özel İdaresinden sağlanan 931 bin YTL ödenekle restore edilecek ve çalışmalar bu yılın Eylül ayında tamamlanacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004