Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Faiz düşüşü sağlansın

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘’faizler düşsün demekle’’ faizlerin düşmesinin beklenemeyeceğini ifade ederek, faizlerin düşüşünü engelleyecek her türlü uygulamadan uzak durmak gerektiğini kaydetti.


TOKİ’den erken ödeme indirimi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler için ‘’erken ödeme’’ uygulaması başlatacak. İdare, 2005 yılı sonuna kadar s

2006’nın işsizlik oranı yüzde 9,9

Türkiye’de işsizlik oranı 2006 yılında yüzde 9,9 oldu. 2005’de işsizlik oranı yüzde 10,3 oranında bulunuyordu.


  Esnafa faizsiz kredi talebi

Bitlis’in Tatvan İlçe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Turgut, birçok esnafın banka ve Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden aldığı kredi sebebiyle icralık olduğunu söyledi.


  Esnaf İtalya yolunda

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) ile İtalyan Ticaret Odası arasında karşılıklı esnaf değişimini öngören işbirliği anlaşması imzalandı.


  Çukurova çiftçisi enginara yöneldi

Klasik ürünlerde pazar ve maliyet konusunda sıkıntı yaşayan Adana’nın Yumurtalık ilçesindeki 15 çiftçi, alternatif ürün arayışı kapsamında yöneldikleri toplam 160 dekarlık alanda enginar hasadına başlandı.


  IMF, Romanya’dan sıkı bütçe istedi

Uluslararası Para Fonu (IMF), Romanya’dan sıkı bütçe politikası uygulamasını istedi.


  TMSF, Süzer Grubu ile anlaşma imzaladı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Birleşik Fon Bankası (BFB) ile Süzer Grubu arasında, Grubun kredi borçlarının ödenmesine yönelik bir protokol imzalandı.


  GAP’ın ekonomiye büyük katkısı olacak

Güneydoğu Anadolu Projesi’nin (GAP), tamamlandığında millî ekonomiye yılda toplam 3,7 milyar dolar katkı sağlayacağı, proje ile 500 bin kişiye doğrudan, binlerce kişiye de dolaylı iş imkânı sağlanmış olacağı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004