Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Saha ortasında arbede

Valencia-İnter Milan Şampiyonlar Ligi maçında hakemin bitiş düdüğü ile birlikte saha arbedeye döndü. Valencia'nın yedek oyuncusu Navarro'nun İnter'li Burdisso'ya saldırması üzerine başlayan olaylar soyunma odalarında da devam etti. Navarro, burnunu kırdığı Burdisso ve İnter Milan kulübünden özür diledi..

Şampiyonlar Ligi'nde, önceki akşam oynanan çeyrek finalistlerin belirlendiği maçlar arasında çıkan olaylardan dolayı en ''utanç vericisi'' olarak gösterilen Valencia-FC İnter maçında, İnterli Nicolas Burdisso'nun burnunu kıran Valencialı David Navarro özür diledi. Valencia'nın golsüz berabere biten ve tur atladığı maçın bitiş düdüğünün ardından, her iki takımın futbolcuları arasında yaşanan itişmede yedek kulübesinden koşarak gelip Burdisso'nun yüzüne bir yumruk atan ve Arjantinli futbolcunun burnunun kırılmasına neden olan Navarro, ''Olanlardan dolayıbüyük pişmanlık duyuyorum. Bir daha bu tip bir şey olmayacağını garantiediyorum'' diyerek özür diledi.

Takım arkadaşlarından birine saldırıldığını gördüğü için kendini kaybederek bu tip bir harekette bulunduğunu söyleyen Navarro, İnter kulübüne telefon edeceğini kaydetti. Her iki takımın futbolcuları arasında soyunma odalarına kadar devam edentekme, tokatlı olaylarla ilgili UEFA'nın her iki kulübe de ciddi ceza vermesi bekleniyor. Öte yandan Stamford Bridge'de Portekiz temsilcisi Porto'yu ağırlayan Premier Lig temsilcisi Chelsea, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 yenerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale adını yazdırdı. Diğer taraftan Fransa'da Lyon'a konuk olan İtalyan AS Roma, rakibini deplasmanda 2-0 yenerek, turu geçen taraf oldu.

08.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Saha ortasında arbede

  Sağlam, geçen sezon Fener'i şampiyonluktan etti

  Tuncay Şanlı ayın altın adamı oldu

  Sezgin: Yanal'la kahve içtik

  Efes'in umut maçı bugün

  G.Saray'ın "Sarı Naci" si vefat etti

  MotoGP heyecanı Cumartesi start alıyor

  Del Bosque Beşiktaş'a pahalıya patlayacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004