Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam, geçen sezon Fener'i şampiyonluktan etti

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, geçen sezon Denizlispor'da sezonun son maçında berabere biten maçla Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden teknik direktör olarak anılırken, bu yıl sarı- lacivertlilerden yine puan hedefliyor.

Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, son haftalarda ortaya koydukları futbolla kendilerinden sıkça söz ettirdiklerini söyledi.

Takım oyununu oturttuklarını, karşılarında kim olursa olsun kazanmaya oynadıklarını ifade eden Sağlam, Trabzonspor maçında da çok iyi mücadele ettiklerini, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını kaydetti. Önümüzdeki hafta sonunda şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacaklarını dile getiren Sağlam, şunları söyledi:

''Fenerbahçe, geçen yıl da şampiyonluğun en büyük adaylarındandı. Zorlu bir deplasman olacak. Kaliteli, ama son dönemlerde zor günler geçiren bir takım. Fenerbahçe'nin mevcut durumundan faydalanmaya çalışacağız. Bizi kimin şampiyon olacağı ilgilendirmez. Biz kazanma arzusu ve inancıyla sahaya çıkıp Konya'ya puanla döneceğiz.''

Her hafta biraz daha ileriye gitmek için mücadele ettiklerini belirten Sağlam, ''Trabzonspor maçının futbolcular üzerinde olumsuz etkisi yok. O maçta iyi oynadığımıza inanıyoruz. Fenerbahçe maçında doğruları yaparsak, istediğimiz arzulu futbolu oynarsak büyük bir yüzdeyle puan alırız'' dedi.

08.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Saha ortasında arbede

  Sağlam, geçen sezon Fener'i şampiyonluktan etti

  Tuncay Şanlı ayın altın adamı oldu

  Sezgin: Yanal'la kahve içtik

  Efes'in umut maçı bugün

  G.Saray'ın "Sarı Naci" si vefat etti

  MotoGP heyecanı Cumartesi start alıyor

  Del Bosque Beşiktaş'a pahalıya patlayacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004