Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Del Bosque Beşiktaş'a pahalıya patlayacak

Beşiktaş'a büyük umutlarla getirelen, başarılı olamayınca 2005'in başında görevine son verilen İspanya'nın dünyaca ünlü teknik adamı Vicente Del Bosque siyah-beyazlı kulübün başını iyice ağrıtacağa benziyor. Önceki akşam ''Memorial 11 Altın Adam'' Yarışması Jüri Toplantısı'na konuk olarak katılan CAS üyesi Avukat Kısmet Erkiner ile Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner arasında, Del Bosque'nin tazminat davası konusunda gerginlik yaşandı. Del Bosque'ye görevine son verilirken sadece, ''Sizinle imzalamış olduğumuz sözleşmeyi 27 Ocak 2005 tarihinde iptal ettik'' yazısının gönderildiğini anlatan Erkiner, ''Bu fesih nedeniyle ne ihbar süresi verilmiş, ne de gerekçe gösterilmiştir'' ifadesini kullandı. Erkiner, Beşiktaş'ın dava sonucunda Del Bosque ve yardımcılarına 6,7 milyon Avro (Faiziyle birlikte 8,5 milyon Avro) ödemeye mahkum edildiğini, bunun bazı ekstra masraf ve vergilerle birlikte toplam 20 milyon YTL'ye ulaştığını söyledi.

KENAR ÖNER ERKİNER'E KIZDI

Kenan Öner ise Kısmet Erkiner'in davayı ayrıntılı bir şekilde açıklamasına tepki gösterdi. Toplantıya Türk futbolunun sorunlarını ve ligin durumunu konuşmaya geldiğini ifade eden Öner, ''Halen yargı safhasında olan bir konuda, burada böyle detaylı konuşulması doğru olur mu? Keşke kendisi bizi yönlendirseydi, mutlu olurduk. 16 milyon, 20 milyon YTL'nin telaffuz edilmesi bile bana garip geldi. Burada milli bir dava var'' dedi.

KAYSERİ'YE 29 EKİM'DE YENİ STAD

Kasım Ayı Ayın Yöneticisi ödülünü almak üzere katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Yeni stadımız hızla ilerliyor. Müteahhit firmayla konuştuk. Para problemimiz yok. 29 Ekim’e yetiştirecekler. Sıfırdan yapılan Türkiye’nin en iyi statlarından biri olacak“ şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUKTA İDDİALIYIZ

Aralık ayı Altın Teknik Direktörü seçilen Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, "Bu sezon liderle aramızda 7 puan fark var. Eğer GS ve BJK şampiyonluktan bahsedebiliyorsa, biz de şampiyonlukta iddialıyız. Şampiyonu Anadolu’dan çıkarmak için elimizden geleni yapıp, Türk futbolunda tarih yazacağız” dedi. Sağlam, “4 büyükler kötü oynuyor diye ligin kötü olduğunu söylemek yanlış. Anadolu takımları iyi oynamaya başladı. Yabancı oyuncular kaliteliyse, takıma katkı sağlıyorsa takım da iyi oluyor. Bu da büyük takımlarla Anadolu takımları arasındaki güç farkının kapanmasında etkili oluyor” diye konuştu.

ÜZÜLMEZ: ÇALIŞTIM, BAŞARDIM

Aralık Ayı Ayın Altın Adamı ödülünü almak üzere katılan BJK’lı futbolcu İbrahim Üzülmez, “İşimi seviyorum ve saygı duyuyorum. Başarım çok çalışmamdan kaynaklanıyor. Bir kaptan olarak genç arkadaşlara hem saha içinde hem saha dışında örnek olmaya çalışıyorum. 2 hedefim vardı. Hep ilk 11’de sahaya çıkmak ve futbolu bu büyük camiada bırakmak. İlkini başardım. İkincisi de inşallah kısmet olur” dedi.

AYDINUS MEDYAYA SİTEM ETTİ

Son Beşiktaş-Galatasaray derbisini başarıyla yöneten Ekim ve Aralık aylarının Altın Hakemi Fırat Aydınus şunları söyledi:,“Sevdiğim bir laf var. Olayları sonuçlarına göre değil, eylemleri niyetlerine göre yargılamak gerekir der. Ben de medyada çıkan yazıları sonuçlarına göre değil, yazan insanların niyetlerine göre yargılıyorum. Ben kendimden ve bana güvenenlerden sorumluyum. Bu bakımdan müsterihim.”

[email protected]

Erol DOYURAN

08.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Saha ortasında arbede

  Sağlam, geçen sezon Fener'i şampiyonluktan etti

  Tuncay Şanlı ayın altın adamı oldu

  Sezgin: Yanal'la kahve içtik

  Efes'in umut maçı bugün

  G.Saray'ın "Sarı Naci" si vefat etti

  MotoGP heyecanı Cumartesi start alıyor

  Del Bosque Beşiktaş'a pahalıya patlayacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004