Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Michael Rubin: ‘Kürtler ABD’ye fazla güveniyor’

Amerikalı Irak uzmanı, bağımsızlık peşinde koştuğunu ve terör örgütü PKK’yı desteklediğini belirttiği Iraklı Kürtlerin, Türkiye’nin ne kadar kararlı olduğunu kavrayamadığını ve ABD’nin kendilerine gösterdiği sempatiye fazla güvendiğini yazdı.


Iraklılar ölüyor, Bush eğleniyor

Irak’ta ardı arkası gelmeyen saldırı ve patlamalarda her gün onlarca insanın hayatını kaybetmesi adeta kanıksanır ve “sıradan olay” gibi görülüp haber

Churchill: Yahudilerin kendileri de sorumlu

Eski İngiliz Başbakanı Winston Churchill’in, 1937 yılında kaleme aldığı makalede, çektikleri acılardan Yahudilerin kendilerinin kısmen sorumlu olabile


  Fetih ve HAMAS çatışmaları yeniden başladı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile İsrail Başbakanı Ehud Olmert, bir araya gelmeye hazırlanırken Gazze’de El Fetih ile Hamas taraftarları arasında çatışmalar yeniden alevlendi.


  Rusya ile İran anlaşamadı

Rusya’nın “Atomstroyexport” şirketi, İran’nın, Buşehr kentinde inşa edilen nükleer santral konusunda son günlerde yaşanan anlaşılmazlıkları aşırı politize ettiğini öne sürdü.


  Kosova görüşmelerinde sonuç yok

Viyana’da Houfburg Sarayı’nda yapılan son tur görüşmelerin ardından Birleşmiş Milletler’in (BM) Kosova Özel Temsilcisi Marti Ahtisaari, 1 yıla yakın süredir devam eden müzakerelerin başarısızlıkla sonuçlandığını açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004