Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kayıt dışının faturası ağır

Hak-İş Araştırma Bürosu, Türkiye’nin önemli sorunlarından kayıt dışı istihdamın maliyetini araştırdı. Araştırmada, kayıt dışı istihdam sebebiyle devletin geçen yıl 23.7 milyar YTL vergi ve sigorta primi kaybına uğradığı belirtildi.


Başbakan “İşsizlik Sigortası Fonu”na sıcak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İşsizlik Sigortası Fonu ile ilgili teklife, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın s

Asgarî ücret zammı ekmek ve kiraya gitti

DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası’nın, “Gelir ve Harcama Gruplarına Göre Enflasyon” araştırmasında, asgarî ücretlinin aldığı yüzde 6’lık zammın


  Cenevre'nin yıldızı Audi’den S5 oldu!

Alman lüks otomobil üreticisi dünya tanıtımını gerçekleştirdiği yeni modeli A5'in sportif versiyonu olan S5 de Audi AG'nin 2007 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.


  Mini dev yollarda

Bütün gövde panelleri değişen MINI'yi bir öncekinden ayırabilmek için ya MINI tutkunu olmanız, ya da dikkatli gözlere sahip olmanız gerekiyor.


  Doğuş Otomotiv-VW Şubat ayında % 8.6'lık pay elde etti!

Volkswagen Binek Araç, Şubat ayında 1486 adet otomobil satışı gerçekleştirerek toplam binek otomobil pazarında en çok satan 4. marka ünvanını kazanırken, Şubat ayında toplam binek otomobil pazarından da % 8,6'lık pay elde etti.


  Tata ile Türkiye'de 10. yıl

Hindistan dışında, Türkiye dahil İspanya, İtalya, Sri Lanka ve Güney Afrika Cumhuriyeti distribütörlükleri bulunan Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında İsotlar Grup ile başladı.


  Avrupa'da Hyundai farkı i30

Hyundai Motor Company, bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı'nda, Avrupa pazarı için özel olarak geliştirilen C-segmentindeki yeni hatchback otomobili "Hyundai i30"un dünya tanıtımını gerçekleştirdi.


  Seat Altea Cenevre Fuarında tanıtıldı

SEAT'ın geçtiğimiz yıl tanıttığı Altea XL modelinin dört tekerlekten çekişli versiyonunun habercisi olarak tasarlanan Altea Freetrack konsepti, 2007 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.


  Ford Otosan'ın 1.500.00'nci mutluluğu

Türkiye'de otomotiv sanayiinin ilk tohumlarını eken ve bugün ulaştığı noktaya gelmesinde en önemli paylardan birine sahip olan Ford Otosan, ürettiği 1.500.000'uncu aracını banttan indirdi..


  Yeni Opel GT 2007 yılının Cabrio Otomobili seçildi

Yeni Opel GT, 77. Cenevre Motor Show'da "2007 Yılının Cabrio Otomobili" ödülünü aldı. 21 otomobil gazetecisinin ve uzmanının oluşturduğu bağımsız uluslar arası jüri, bu roadster aracı özellikle çekici tasarımından ötürü seçti.


  Chevrolet HHR’den Kompakt Segmentin öncülüğü

Chevrolet kompakt segmente kişiselleştirilebilen keyfi ve fonksiyonelliği birleştiren benzersiz yepyeni HHR'ı programına katmayı düşünmektedir.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004