Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Benim gideceğimi söyleyenlere gülüyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, hakkında hala gidecek şeklinde yapılan haberlere güldüğünü açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets Galatasaray TV'de yayınlanan ''Teknik Yorum'' programına özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor maçını dönüm noktası olarak gördüğünün hatırlatılması üzerine Erik Gerets ''Puan kaybetmemeliydik ve iyi mücadele ederek 3 puan almayı başardık. Beşiktaş maçındaki şanssız yenilginin ardından takımdaki bütün futbolcular çok üzgündü; bu mağlubiyeti taraftarlarına unutturmak için çok hırslandılar ve gerekeni yaptılar'' diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor maçında kaleci Aykut'un yediği golden önce ona faul yapıldığını iddia eden tecrübeli çalıştırıcı, ''Aykut'un performansından son derece memnunum, Trabzonspor maçında önemli kurtarışları da vardı, ayrıca yediğimiz golde Aykut'a yapılan harekette faul vardı. İnamoto sezon başından beri eleştiriliyor ama biz kendisinden memnunuz, özellikle de Trabzonspor maçının ikinci devresinde çok iyi oynadı. İliç de iyi yolda ve her geçen zaman daha iyi olacaktır.

Gerets, Trabzonspor maçında ayağı kırılan Musa Büyük'ün durumuna oldukça üzüldünü, bu olayda Arda'nın sakatlıkla ilgisinin bulunmadığını kaydetti. Kaptan Hakan Şükür'ün takımın motivasyonu için gerekeni yaptığını belirten Belçikalı Teknik Adam, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Kaptan Hakan takımın motivasyonu için gerekeni yaptı, futbolcularla konuştu; biz ise, daha çok idmanlarda izleyerek motive ettik. Hatta, bir kaset hazırlattıık; bu zamana kadar ortaya koydukları iyi futbolla ilgili çünkü sürekli eleştiriler ve olumsuzluklar futbolcuların motivasyonunu olumsuz olarak etkileyebilir.''

Gerets, bu akşam Süper Lig'de karşılaşacakları Konyaspor'un kaliteli bir takım olduğunu vurgulayarak, "''Futbolcularımızla Trabzonspor ve Konyaspor maçlarının önemi üzerine de konuştuk, iki maçtan mutlaka 6 puan almamız gerektiğinden bahsettik. Konyaspor iyi ve kaliteli bir takım, dikkatli olmalıyız. Konya'ya 3 puan için gideceğiz ve alacağız'' diye konuştu. Başkan Özhan Canaydın'ın katıldığı bir televizyon programında ''Şampiyon olsak da olmasak da Gerets görevine devam edecektir'' sözü hatırlatıldığındaysa Gerets, ''Ne ben ne de başkan yalan söylemiyoruz. Israrla aksini yazanlara sadece gülüyorum''diye cevap verdi. Son olarak Erik Gerets, Fatih Terim ve milli futbolculara başarılar dileyerek ''Kalbimiz Türkiye için çarpacak'' dedi.

16.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NBA’da Türk gecesi

  Gerets: Benim gideceğimi söyleyenlere gülüyorum

  Şampiyonluk yaşamak istiyorum

  Roberto Carlos olmazsa Gilberto seneye Fener'de

  Doğan: 12 puan elimizden alındı

  Terim, aday kadroyu bugün açıklıyor

  Konya-G.Saray


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004