Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Halit Şeyh Muhammed’den 11 Eylül itirafı

ABD’nin Guantanamo üssünde tutulan Halit Şeyh Muhammed, 11 Eylül terör eyleminin sorumlusu olduğunu itiraf etti. Muhammed’in Cumartesi günü yapılan sorgulamasının tam metni, Pentagon tarafından açıklandı. Açıklamaya göre Muhammed, ‘’11 Eylül operasyonundan A’Dan Z’ye sorumluyum’’ dedi.


AMERİKALILARA ÇAĞRI

Irak işgalini protesto etmek isteyen Amerikalılar, yarın Washington’ta bir araya geliyor. Gösteri yürüyüşüne öncülük eden “Answer” adlı hareketin sözc

Ermeni tasarısı Senato’da

ABD Kongresinin alt kanadı Temsilciler Meclisinden sonra üst kanat Senatoya da, geçen yüzyıldaki Ermeni olaylarının “soykırım” olarak tanınmasını iste


  Nejad: Frensiz trene devam

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, hiçbir kararın İran’ı nükleer yolundan vazgeçiremeyeceğini söyledi.


  İdam sırası Taha Yasin'de

Irak temyiz mahkemesi, Saddam Hüseyin dönemi Devlet Başkan Yardımcısı Taha Yasin Ramazan hakkında Duceyl katliamıyla ilgili verilen idam cezasını onadı.


  Haniye kabinesini Abbas’a sundu

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Hamas ile El Fetih arasında 8 Şubatta Mekke’de sağlanan uzlaşmanın ardından oluşturulan ulusal birlik hükümetinde yer alacak bakanların listesini Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a sunduğunu açıkladı.


  ABD, ‘Irak’ta iç savaş var’ dedi

ABD, Irak’ta ilk kez kısmen de olsa bir iç savaş olduğunu kabul etti. Pentagon tarafından hazırlanan ve 2006 yılının son çeyreğinin değerlendirildiği raporda, “söz konusu dönemin, 2003 yılından beri şiddetin en çok yaşandığı aylar olduğu’’ bildirildi.


  İran’a yaptırımlarda ilke anlaşması

BM Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi üyesi ile Almanya’nın, uranyum zenginleştirme faaliyetlerini sürdürmekte ısrar eden İran’a karşı yeni yaptırım paketi konusunda ilke anlaşmasına vardıkları bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004