Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KÖYDES’te aslan payı Doğuya

Hükümetin suyu ve yolu olmayan köyler için 2 milyar YTL’lik kaynak ayırdığı KÖYDES projesinde aslan payını Doğu ve Güneydoğu illeriyle Karadeniz Bölgesi aldı. En yüksek ödenek 64.4 milyon YTL’yle Diyarbakır’a verildi.


Çocuk ürünlerine KDV indirimi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, Başbakanla Kasım ayında yaptıkları KDV indirimi görüşmesinin meyveler

Çin’e mermer ihracatı artacak

Çin’in doğal taş talebini İtalya ve İspanya’dan Türkiye’ye kaydırması için Ege Maden İhracatçıları Birliği ve Çin İnşaat Malzemecileri Birliği arasınd


  Petrol yasası yeniden düzenlenmeli

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, ‘’petrol ve doğal gaz rezervi bakımından (ikinci Ortadoğu) sayılan, yeni enerji kaynağı metan hidrat (donuk gaz) açısından da çok zengin olduğu tahmin edilen Karadeniz, yeni Petrol Yasası ile elden çıkacak’’ dedi.


  Hacı Sayid’e üç büyük ödü

5 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü münasebetiyle Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Zeytinburnu Olivium’da düzenlenen ödül töreninde “Altın Marka” ve “Altın Adam” ödülünü alan Hacı Sayid, Tüketici Dergisi tarafından Çırağan Palace Kempinski Otel’de düzenlenen törende de “Tüketici Kalite Ödülü”ne lâyık görülerek sektöründe zirveye oturdu.


  Balık tükendi, balıkçılar göç etti

Konya’nın Beyşehir ilçesi Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Erol Erdoğan, geçimini gölden sağlayan bin kişiden bugün sadece yaklaşık 100 balıkçı kaldığını kaydeden Erdoğan, çoğunun başka iş yapma umuduyla ilçeden göç ettiğini belirtti.


  40 milyon dolarlık yatırımlar ajanslardan yararlanacak

Yatırım Destek ve Tanıtım Ajanslarının yatırımcılar adına yürütülmesi ve sonuçlandırılmasına ilişkin usul ve esaslar belirlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004