Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'E BAHAR GELDİ

Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de, Turkcell Süper Lig'in son iki haftasında üst üste alınan iki galibiyet, sıkıntılı günleri geride bıraktı. Konyaspor ve Bursaspor karşısında üst üste alınan galibiyetler, ligin ikinci yarısının ilk 6 haftasında yapılan puan kayıplarıyla futbolcuların yuhalandığı, teknik heyet ve yönetim kuruluna tepkilerin yükseldiği günlerin izlerini sildi.

Kaleci Volkan'ın performans düşüklüğü yaşadığı dönemde Serdar'ın kazanılması, son haftalardaki suskun golcülerin coşan performansı ve savunmanın toparlanması sarı-lacivertli ekipte sevinç yarattı.

GOLCÜLER FAALİYETTE

Ligde son haftaların suskun golcüleri Alex ve Kezman, 24. ve 25. hafta maçlarında attıkları gollerle suskunluklarını bozdular. Alex gol sayısını 15'e çıkartarak ligde gol krallığı yarışını önde götürürken, Kezman bu sezon ligde 6. golüne imza attı.

SERDAR GÜVEN VERİYOR

Kaleci Volkan'ın eleştirilen performansının ardından formayı kapan Serdar, 3 haftadır ortaya koyduğu performansla güven veriyor. Zico'nun bu sezon daha çok Fortis Türkiye Kupası maçlarında şans verdiği, 23. haftadaki Sivasspor maçından itibaren de ligde forma giymeye başlayan Serdar, sarı-lacivertlilere neşeli günleri getiren 24. ve 25. haftalardaki üst üste iki galibiyette kalesinde gol görmedi.

SAVUNMA TOPARLANDI

Ligde sezonun ikinci yarısının ilk 6 maçının sadece 1'inde gol yemeyen Fenerbahçe'de, savunma son iki lig maçında rakiplere geçit vermedi. İkinci yarının ilk 6 maçında 7 gol yiyen sarı-lacivertliler, sadece 21. haftadaki Sakaryaspor maçında kalesinde gol görmemişti.

ÜST ÜSTE 2. MAÇI KAZANDI

Sarı-lacivertliler, Konyaspor ve Bursaspor galibiyetleriyle ligde 6 hafta sonra üst üste galibiyetler aldı. En son üst üste galibiyetlerini 15, 16 ve 17. haftalar arasında Trabzonspor, Galatasaray ve Ankaragücü'ne karşı 3 maçlık seriyle alan Fenerbahçe, 24. ve 25. haftaları da üst üste galibiyetlerle tamamladı. İkinci yarının ilk 6 maçında rakip fileleri 7 kez sarsan sarı-lacivertliler, 3-0 ve 4-0 kazandığı son iki hafta maçında aynı sayıda golle buluştu.

19.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'E BAHAR GELDİ

  Bu kavgayı bitir başkan!

  İstanbul B. Bld: 2 Malatya: 0

  Çakır: Bülent formamı yırttı

  Avustralya Grand Prix'inde zafer Raikkonen'in oldu

  Candan Erçetin başkan oldu

  Zico, özel işleri için ülkesine gitti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004