Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Türkiye, Norveç'i de geçer

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Yunanistan'ı deplasmanda 4-1 yenen Türkiye'nin yolunun açık olduğunu kaydetti. Brezilyalı hoca, "Türkiye'nin Norveç maçından da iyi bir sonuçla ayrılacağını düşünüyorum'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, sarı-lacivertli taraftarların 2 maçta farklı tepkiler göstermelerini anlayamadığını belirterek, ''Taraftarlarımız bana destek vermese de olur. Desteğe ihtiyacı olan futbolcularımdır'' dedi. Zico, Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin ''Fenerbahçe taraftarı Sivasspor maçında sizi istifaya davet etti. Bursaspor maçında ise tribünlere çağırdı. Taraftara kırgınlığınız var mı?'' şeklindeki sorusuna, Brezilyalı teknik adam şöyle cevapverdi:

SEYİRCİYİ ANLAYAMADIM

''Taraftar tepkisini göstermekte her zaman haklıdır. Benim kabul edemediğim, anlayamadığım, 2 hafta önce bir tepki verip, 2 hafta sonra bambaşka bir tepki vermeleridir. Sahada desteğe ihtiyacı olan futbolcularımdır. Bana destek vermeseler de olur. Futbolcularıma destek versinler, benimle kafalarını çok fazla meşgul etmelerine gerek yok. Bir taraftarın böyle 2 farklı tepkisi olmamalı.''

HERŞEY OLABİLİR

Brezilyalı teknik adam, ligde şu anda lider durumda olduklarını ama henüz hiçbir şeyin bitmediğini kaydetti. Hedeflerine ulaşmak için çalıştıklarını kaydeden Zico, şöyle devam etti: ''Şu anda ligde bitmiş hiç bir şey yok. Beşiktaş ve Galatasaray arkamızda, ama ligde her şey olabilir. Rakiplerimize saygılıyız ama biz sadece kendi işimize bakıyoruz. En yakın rakibimiz Beşiktaş ve onlarla maçlarımız var. Şu anda önde olduğumuz için avantajlı olduğumuzu söyleyebilirim.''

YOLU AÇIK

Zico, 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde güçlü rakibi Yunanistan'ı 4-1 yenen Türkiye'nin yolunun açık olduğunu kaydetti. Brezilyalı çalıştırıcı, şunları kaydetti: ''Türkiye harika bir maç çıkardı. Maçın başından sonuna kadar galibiyeti hak etti. Bizim futbolcularımızın da böyle güzel oynayarak, takımın galibiyetinde pay sahibi olmaları bizi mutlu etti. Türk Milli Takımı'nın çok doğru yolda olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin yolu açık. Şimdi Norveç maçı da çok önemli. Yunanistan maçı kazanıldı, geçildi. Norveç, mağlubiyetle geliyor ve ayrı bir motivasyonu olacak. Türkiye'nin, Yunanistan maçını unutup, ayrı bir motivasyonla ve dikkatli oynaması lazım. Çünkü Norveç, kontra ataklarla etkili olan bir takım. Fakat Türkiye'nin iyi oynayıp Norveç maçından da iyi bir sonuçla ayrılacağını düşünüyorum.'' Roberto Carlos sorusuna kızdı Bir basın mensubunun, ''Roberto Carlos'u istiyor musunuz?'' sorusuna Zico, ''Elimde 6 tane performanslarından çok fazla memnun olduğum yabancı oyuncularım var. Biraz olsun iyiliğimi düşünüyorsanız, lütfen artık bana bu tip sorularla gelmeyin. Elimdeki futbolcu grubuyla sezon sonunun şampiyonluğunu düşünüyorum. Hepsinden memnunum'' diye cevap verdi. Zico, Alex'in henüz sözleşme imzalamamasıyla ilgili bir soru karşısında da ''Alex sözleşme imzalar mı, imzalamaz mı, performansı düşer mi düşmez mi. Bu tamamen onunla ilgili bir şey'' dedi.

27.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu kara gece unutulmaz

  Zico: Türkiye, Norveç'i de geçer

  Ulusoy: Duâlarım kabul oldu

  Terim'in Norveç kozu: Emre

  Ender TAU'yu bıraktı

  İspanya basını: Roberto Carlos F.Bahçe'ye gidecek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004