Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gözler Tuncay'da olacak

Millî Takımın yaptığı son 5 resmî maçın 4'ünde rakip fileleri havalandıran Tuncay, bugünkü Norveç maçı öncesi de ay-yıldızlı ekibin gol yollarında en büyük kozlarının başında geliyor. Tuncay'ın milli forma ile 13 golü bulunuyor.

A Milli Futbol Takımı'nın bugün Norveç ile cezası nedeniyle Almanya'nın Frankfurt kentinde seyircisiz oynayacağı maçta gözler Tuncay Şanlı'nın üzerinde olacak. Ay-yıldızlı ekibin yaptığı son 5 resmi maçın 4'ünde rakip fileleri havalandıran Tuncay, millilerin Norveç önünde de gol yollarında en büyük kozlarının başında geliyor. Tuncay, son 5 resmi maç içinde, 2006 Dünya Kupası Elemeleri baraj rövanş karşılaşmasında İsviçre'ye 3, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda ise Macaristan, Moldova ve Yunanistan'a birer gol attı.

40 DEFA MİLLİ OLDU

Futbol hayatını Fenerbahçe Kulübü'nde sürdüren 25 yaşındaki Tuncay Şanlı, şimdiye dek 40 kez formasını giydiği (A) Milli Takım'da toplam 13 kez rakip fileleri havalandırdı. Tuncay Şanlı ayrıca, Hakan Şükür'den sonra, halen faal futbolcular içinde (A) milli forma altında en çok gol atan ikinci oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Tuncay'ın golünü 260 bin kişi tıkladı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda oynanan Yunanistan-Türkiye maçının yankıları sürüyor. Türkiye'nin deplasmanda 4-1 kazandığı karşılaşma internet ortamında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dünyanın en çok izlenen video paylaşım sitelerinden YouTube'da, Tuncay'ın kaydettiği ilk golün Arap spikerin anlatımıyla verildiği görüntüler ilk sırada yer aldı. Sitedeki rakamlara göre, Arap spikerin anlattığı Tuncay'ın golünü şu ana kadar toplam 260 bin 619 kişi izledi.

28.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dersimiz Norveç

  Gözler Tuncay'da olacak

  Fatih Terim'in 57. milli sınavı

  300. golümüzü kim atacak?

  Erdoğan, F.Bahçe maçı için Suriye'ye gidecek

  Pire Olympiakos başkanı Tuncay'ın fiyatını sordu

  Mehmet Okur'dan 16 sayı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004