Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe bahane arıyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, camiada şu andaki şampiyonluk inancının, 100. kuruluş yılındakinden daha fazla olduğunu söyledi. Demirören, "Fenerbahçe yöneticileri kaybedecekleri maçlara bahane arıyorlarsa, sakın beni kullanmasınlar. Futbol sahada oynanır, şampiyon sahadan çıkar" dedi.


Şifo'nun çocuklarına yakın takip

Beşiktaş Kulübü'nün alt yapı antrenörleri, siyahbeyazlıların eski futbolcularından, antrenör Mehmet Özdilek'in (Şifo Mehmet) futbol okulundaki çocukla

Beşiktaş'ta kaleci Runje sakatlandı

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Milli takım kampından dönen ve bu sabahki çalışmaya katılan Hırvat


  Süper Kupa finali yine Almanya'da

Turkcell Süper Lig şampiyonu ile Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan takımın karşı karşıya geleceği Süper Kupa Finali yine Almanya'da yapılacak.


  Yıldıray: Hertha Berlin'de kalmam azalıyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, bu takımda kalma şansının gittikçe azaldığını söyledi.


  Ronaldo 80 milyon dolar mı?

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in başkanı Roman Calderon, Manchester United'ın Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, AC Milan'ın orta alan oyuncusu Kaka ve Borussia Dortmund'tan Christoph Metzelder'i transfer etmek istediğini açıkladı.


  Mardin ligde kalır



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004