Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe bahane arıyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, camiada şu andaki şampiyonluk inancının, 100. kuruluş yılındakinden daha fazla olduğunu söyledi. Demirören, "Fenerbahçe yöneticileri kaybedecekleri maçlara bahane arıyorlarsa, sakın beni kullanmasınlar. Futbol sahada oynanır, şampiyon sahadan çıkar" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Bursaspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili kararını ayrımcılık olarak değerlendirerek, "İşte çifte standart bu" dedi. Star TV'de ''Telegol Özel''in konuğu olan Demirören, PFDK'nin, Bursaspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili kararı hakkında, ''Yaşananlara sadece gülmek ve komik demekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Ayrımcılık burada başlıyor. Gözlemci eğer olayları görmediyse, kör olması lazım. İşte çifte standart bu. Galatasaray maçında 52 saniye küfür edildi diye Beşiktaş'a seyircisiz oynama cezası verildi. Bursa'daki olaylar görülmüyorsa art niyetli olunması lazım. İşte bunun için 'Bütün engellemelere rağmen şampiyon olacağız' dedim.'' diye konuştu.

ALİ KOÇ'A CEVAP

Yıldırım Demirören, Kayseri Erciyesspor maçı sonrası ''Bugünün tarihini bir yere yazın. Beşiktaş şampiyon olacak'' ve Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'un, geçtiğimiz günlerde yaptığı ''Son 4 haftaya 9 puan önde girmezsek şampiyonluğu kolay kolay bize bırakmayacaklarını düşünüyorum'' açıklamalarının hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı:

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

"Sayın Ali Koç açıklama yapmadan önce kendi geçmişine bakması lazım. Fenerbahçe, 8 puan geriden gelip şampiyon olduğu sezon, 2. yarının başında kendi başkanları da aynı şeyi söylemişti. Kendi takımıma güvendiğim için böyle söyledim. Takıma olan inancımdan söyledim. Yine söylüyorum, biz şampiyon olacağız. Bize bir ceza veriliyorsa, diğer rakiplerimiz de hak ediyorsa aynı ceza verilmeli. Şu anda camiada şampiyonluk inancı, şampiyon olduğumuz 100. yılımızdan daha fazla. Takımıma ve camiama inandığım için böyle konuştum. Kimse bunun altında bir şey aramasın. Ama eğer sayın Fenerbahçe yöneticileri kaybedecekleri maçlara bahane arıyorlarsa, sakın beni kullanmasınlar. Futbol sahada oynanır, şampiyon sahadan çıkar. Ben de takımımın sahadaki oyunuyla şampiyon olacağına inanıyorum. Camia olarak şampiyonluğa inanıyoruz.''

İBRAHİM AKIN KALACAK

Demirören, teknik heyetin isteğiyle yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan ve PAF takımla idmanlara çıkacağı açıklanan İbrahim Akın ile ilgili olarak da şunları söyledi: ' 'Şampiyonluğa da koşsak, son maça da çıksak otoriteyi bozana asla izin vermeyiz. Hala Beşiktaş'ın oyuncusu, ne zaman performansı düzelir, yanlış yaptığını görür, özür diler, o zaman takıma geri döner. Göndermek gibi bir düşüncemiz yok.''

29.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe bahane arıyor

  Şifo'nun çocuklarına yakın takip

  Beşiktaş'ta kaleci Runje sakatlandı

  Futbolcu Altan'ın arabası alev aldı

  Süper Kupa finali yine Almanya'da

  Yıldıray: Hertha Berlin'de kalmam azalıyor

  Ronaldo 80 milyon dolar mı?

  Mardin ligde kalır


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004