Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Eski Yattara geliyor

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, ligin ilk yarısında geçirdiği sakatlıktan bir hafta içinde tamamen kurtulacağını belirterek, "4 senedir Trabzondayım ve ben bu kadar kötü bir sakatlık geçirdiğimi görmedim. Bir daha sakatlık inşallah yaşamam" diye umutlu konuştu..

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, 4 yıldır bulunduğu Türkiye'de gelecek yıl Türk vatandaşı olmak istediğini söyledi. Bordo mavili takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara, Trabzon'da yayın yapan bir yerel televizyonda programa katılarak sakatlıktan sonra yaşadıklarını ve gelecek yıl Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı yönündeki haberlere açıklık getirdi. 4 yıldır Türkiye'de olduğunu ve gelecek yıl Türk vatandaşı olmak istediğini ifade eden İbrahim Yattara, "4 yıldır Türkiye'deyim ve Trabzonspor'da oynuyorum. Gelecek yıl burada 5. yılım olacak ve Türk vatandaşı olacağım. Türk A Milli takımında oynamayı çok isterim ama böyle bir şansım yok. Çünkü Gine Milli takımının formasını giydim" dedi.

SAKATLIĞA ÜZÜLDÜM

Ligin ilk yarısında çok kötü bir sakatlık dönemi geçirdiğini dile getiren yıldız oyuncu, "Ligin ilk yarısında oynanan Denizlispor maçında çok kötü bir şekilde sakatlandım. Belçika'da ameliyat oldum. Bu ameliyat sonrası sahalara dönmek için kendimi çok iyi motive ettim. Buradan döndük den sonra tekrar bir sakatlık yaşadım. Sakatlığım beni çok üzdü. Uzun bir süre sakatlık geçiren bir oyuncunun eski formunu yakalaması kolay değil. İnşallah yavaş yavaş form tutacağım ve ondan sonra sahada konuşacağım. Kalan maçlarımızda eski Yattara'yı izlettirmek için çalışıyorum. En az 1 hafta sonra düzeleceğime inanıyorum. Şu anda takım olarak çok iyi gidiyoruz. Ben bütün takımdaki arkadaşlarıma inanıyorum. 4 senedir Trabzondayim ve ben bu kadar kötü bir sakatlık geçirdiğimi görmedim. Bir daha sakatlık inşallah yaşamam ve yavaş yavaş formumu tutarım." diye konuştu.

SEVİLİYORUM

Trabzonspor taraftarının kendisinden çok şey beklediğini bildiğinin altını çizen Yattara, "Trabzonspor taraftarının benden çok şey beklediğini biliyorum. Beni seviyorlar ve bana inanıyorlar. Ben onları çok seviyorum ve onlara çok şeyler verebilmek için çalışıyorum. Trabzonspor'u çok seviyorum. Futbolcu arkadaşlarım olsun taraftarlar olsun beni çok sevdiklerini biliyorum. Ben önce form tutmak istiyorum. Ondan sonrada sahada konuşmak istiyorum." şeklinde konuştu.

2 YIL DAHA BURADAYIM

Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğunun altını çizen Yattara, "Trabzonspor'da mutluyum ve buradan ayrılmayı düşünmüyorum.'' diyerek şunları söyledi; ''Aklımda olan tek şey takımın önünde oynayacağı maçları kalan maçlarda bu sezon yapamadıklarını yapmak istiyorum. Onun için sadeci bu maçlara konsantre olmuş durumdayım. Başka bir takımı düşünmüyorum. 2 yıl sonunda şartlar bizi nere getirecek hep birlikte göreceğiz. Sözleşmem bittiği zaman Trabzonspor ile konuşacağım. Ben burda kalmak istiyorum. Fenerbahçe'ye gideceğim haberleri de doğru değil." Yattara, hayatının golünü Kıbrıs Rum Kesimi takımı olan Apoel'e karşı attığını ve bu golü unutamadığını kaydetti.

12.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Eski Yattara geliyor

  Fatih Akyel yine boş kaldı

  Maradona'yı alkol bitirdi

  UEFA'da yarı final heyecanı

  Venüs Williams 2. defa İstanbul Cup'ta yarışacak

  Ronaldinho'ya Zico sahip çıktı

  Real Madrid şampiyon


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004