Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Venüs Williams 2. defa İstanbul Cup'ta yarışacak

Sony Ericsson WTA Tour yönetimi, bu yıl 1926 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da 3. kez düzenlenecek İstanbul Cup tenis turnuvasında mücadele edecek tenisçilerin isimlerini turnuva organizasyonuna iletti. İstanbul'a bu yıl gelecek tenisçiler arasında ABD'li Venüs Williams ile Rus Elena Dementieva gibi yıldız isimler de bulunuyor.

Garanti Koza, Spor Toto ve Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda, 1920 Mayıs'ta ön eleme maçlarıyla başlayacak olan 3. İstanbul Cup tenis turnuvasında ana tablo maçları 2126 Mayıs tarihlerinde Tekstilkent Arena'da yapılacak.

Başta dünyaca ünlü tenisçi Venüs Williams olmak üzere birçok ünlü raket İstanbul Cup'a ikinci kez gelirken, bir başka ünlü isim Rus Elena Dementieva ise İstanbullu tenisseverlerin karşısına ilk kez çıkacak.

''Türk'ün Raketi'' ve ''İstanbul Cup Sultanını Arıyor'' sloganlarıyla Türk ve dünya tenisseverlerinin karşısına çıkacak bu yılki turnuvaya katılacak isimler arasında ayrıca, İtalyan Mara Santangelo, Alman AnnaLena Groenefeld, Ukraynalı Alona Bondarenko, Polonyalı Agnieszka Radwanska, Fransız Aravane Rezai, Kolombiyalı Catalina Castano, Rus Elena Vesnina, Hindistanlı Sania Mirza gibi dünyaca tanınmış raketler bulunuyor. Uzun süre sakatlık nedeniyle turnuvalara katılamayan genç Rus yetenek Elena Bovina ise turnuvanın sürpriz ismi olarak dikkat çekiyor.

12.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Eski Yattara geliyor

  Fatih Akyel yine boş kaldı

  Maradona'yı alkol bitirdi

  UEFA'da yarı final heyecanı

  Venüs Williams 2. defa İstanbul Cup'ta yarışacak

  Ronaldinho'ya Zico sahip çıktı

  Real Madrid şampiyon


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004