Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

İzmir miniklere ağladı

Aksaray’da çoğu öğrenci 33 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası sonrası cenazeler dün sabah saatlerinde özel bir uçakla İzmir’e getirildi. 10 cenaze arabasına konulan Türk Bayrağına sarılı tabutlar, uzun konvoy eşliğinde Konak Meydanına getirilmesiyle birlikte hüzünlü bekleyiş, yerini gözyaşlarına bıraktı. Cenazeler, öğle saatlerinde kılınan namazın ardından Buca Kaynaklar’daki mezarlıkta toprağa verildi.

Aksaray’da önceki gün meydana gelen ve çoğu öğrenci 33 kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza sonrası cenazeler dün saat 04.30 sıralarında özel bir uçakla İzmir’e getirildi.

İmadettin Açan, Buşra Güven, Mine Okboy, Songül Açan, Beren Açan, Nuray Kılıçoğlu, Fatma Çalmanda, Elif Çalmanda, Sevim Akkınız, Gülbin Koca, Özden Koca, Fatma Çukurbaşı, Onur Çukurbaşı, Sabriye Çoban, İbrahim Alaş, İsmet Alaş, Mehmet Ali Küçükkurum, Deniz Ersen’in cenazeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde hazırlandıktan sonra Konak Meydanı’na getirildi. 10 cenaze arabasına konulan Türk Bayrağına sarılı tabutlar, uzun konvoy eşliğinde meydana girdi. Cenazeler, polisler, askerler ve yakınlarının omuzlarında meydanda hazırlanan bölüme getirildi.

Bayrağa sarılı tabutların meydana gelmeye başlamasıyla birlikte hüzünlü bekleyiş, yerini gözyaşlarına bıraktı. Meydanda ailelerin oturması için özel yerler hazırlanırken, öğretmenler ve ailelerin birbirlerini teselli etmeye çalıştığı gözlendi. Cenazeler, öğle saatlerinde düzenlenen törenin ve kılınan namazın ardından Buca Kaynaklar’daki mezarlıkta toprağa verildi.

Ölenlerden Azize Sevinç ile Çağlayan Adıgüzel’in cenazelerinin, Konak Meydanı’ndaki törenden ayrı olarak Yapıcıoğlu Camisi’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Halil Adıgüzel Kütahya, Gülsen Dayan Edremit, Beyhan Saruhan Bayındır ve Özlem İncesi de Menderes’te kılınan namazların ardından defnedildi.

Başka yerlerde toprağa verilecek olanların cenazeleri yakınları tarafından birer birer teslim alınıyor. Hayatını kaybedenlerden İbrahim Yalçınkaya’nın cenazesi sabah erken saatlerde yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Foça ilçesine götürüldü. Mezarlıklar Müdürlüğü’ndeki hazırlıkların ardından cenazeler, Konak Meydanı’na getirilecek. Bu arada, ölenlerden kimliği belirlenemeyen bir kişinin Özlem Hocaoğlu olduğu bildirildi. Sabah deterjanlı sularla yıkanarak temizlenen meydanda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun da çelenklerinin aralarında bulunduğu çok sayıda çelenk yer aldı. İzmir Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerini Kapadokya gezisine götüren yolcu otobüsünün, Aksaray’ın Eskil ilçesi Bozcamahmut köyü yakınlarında kamyonla çarpışması sonucu çoğunluğu öğrenci 33 kişi hayatını vefat etti.

/ İZMİR

16.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  14 Nisancılara hoşgörü, başörtülülere cop

  Darbeci olmadığını söylesin

  Polis Nokta’ya yerleşti

  Bunlar da tartışılsın

  Çankaya süreci başlıyor

  İzmir miniklere ağladı

  Ürgüp'te “İbret Anıtı” dikilecek

  AB dersini iyi çalışmadık

  Onu (asm) örnek almalıyız

  İslâmı doğru öğreniyoruz

  Meclis seçim süreciyle yoğun haftaya giriyor

  Suriyeli bürokratlara TBMM’den eğitim

  Fransız turistleri taşıyan helikopter düştü

  Volkanik araştırma komisyonu kuruldu

  Hüseyin Çelik: Eğitim ortamı temiz olmalı

  24 yıl sonra gelen doktor

  HSYK toplandı

  Manisa Yeni Asya Temsilciliği açıldı

  Boşanma dâvâlarını kadınlar açıyor

  Fatih Belediyesi e-imzaya geçti

  Kilit yerine parmak izi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004