Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Büyük fırsat teptik

Sürpriz Sakarya beraberliği Beşiktaş'ta moralleri bozdu. Asbaşkan Erdoğan, "Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtan 2 puan kayıpla ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Çok büyük bir avantaj yitirdik ama daha herşey bitmedi. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelemizi vereceğiz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Sakaryaspor karşısında alınan beraberliğin kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, çok rahat kazanabilecekleri bir maçtan 2 puan kayıpla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, ''Ne yazık ki galip gelemedik. Arka arkaya yapılan maçların yorgunluğu ya da takımın işi ciddiye almamasından kaynaklanan bir durum. Çok önemli bir fırsatı kaçırdık'' diye konuştu.

6 HAFTADA HERŞEY DEĞİŞEBİLİR

''Her şey bitmiş olarak değerlendirilmemeli'' diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Türkiye Kupası'nda yolumuz açık, onu alacağımızı düşünüyoruz. Ligde de mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu beraberlik olmasaydı yolumuz çok daha açıktı ve şampiyonluğa yakındık. Ancak daha 6 hafta gibi bir zaman var. Bu arada her şey değişebilir. Kaybettiğimiz avantajı yeniden yakalayabiliriz. Çok büyük bir avantaj yitirdik ama sonuna kadar şampiyonluk mücadelemizi sürdüreceğiz.''

FUTBOLCULARA 2 GÜN İZİN

Sakaryaspor'la berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta, futbolcular 2 gün izin yapacak. Siyah-beyazlı futbolcular, 17 Nisan Salı günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Burak golü unuttu

Beşiktaş'ta son haftalarda ortaya koyduğu performansla eleştiriler alan ve siyahbeyazlı taraftarların zaman zaman protesto ettiği Burak Yılmaz, adeta gol orucuna girdi. Siyahbeyazlıların bu sezon yaptığı 28 lig maçının 27'sinde forma giyen, cezası nedeniyle sadece 1 karşılaşmada oynayamayan Burak, tam 11 haftadır ligde gole hasret kaldı.

16.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Büyük fırsat teptik

  Türk güreşi yeni bir sınav veriyor

  Mehmet ve Ersan mağlup, Hidayet galip

  Korkak Tigana

  Şampiyonluk zor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004