Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şampiyonluk zor

Beşiktaş taraftarı ve başta Yıldırım Demirören olmak üzere Beşiktaş yönetimi bunu hak etmiyor. Tigana yönetimindeki Beşiktaş takımı bütün ümitleri boşa çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Bu anlayışla devam ederse bırak şampiyonluğu, lig ikinciliği bile tehlikede bulunuyor.

Düşmesi neredeyse kesinleşmiş Sakarya ilk yarıda 10 kişi kalmış, üstüne üstlük İbrahim Toraman’la golü de bulmuşsun.İkinci yarıya başlarken herkesin beklentisi ikinci golü atıp maçı koparman. Ama o da ne. Şampiyonluğa oynayan takım laubali hareketlerle geri paslarla, zamana oynamasın mı? Bulunan birkaç pozisyon da cömertçe harcanınca, yönetimini istifaya çağıran Sakarya taraftarı bile sonucu kabullenmişken, son 5 dakikada beraberlik golü geldi.

Taraftarın sinirlerini bozmaktan başka bir şey yapmayan Burak’ta ısrar etmek ve çok top kaybeden Kleberson’a tahammül etmek akıl kârı değil. Kleberson ile olmuyor, Baki yaptığı bir hata ile maçta pozisyon bulamayan Sakarya takımına golü ikram etti.

Sonuç olarak , eksik rakibi karşısında bocalayan genç futbolcuların şampiyonluk stresini yenip başarılı olması zor. Hele hele takımının oyununa müdahele edemeyen Tigana ile imkânsız gibi bir şey.

Nidai PAKSOY

16.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Büyük fırsat teptik

  Türk güreşi yeni bir sınav veriyor

  Mehmet ve Ersan mağlup, Hidayet galip

  Korkak Tigana

  Şampiyonluk zor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004