Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan'ın gol özlemi

Türk futbol tarihine damgasını vurarak gözünü Metin Oktay ve Tanju Çolak'ın gol rekorlarına diken tecrübeli futbolcunun lig maçlarında 3 aydır golü yok. Ligde son golünü 27 Ocak'ta Ankaraspor'a atan Hakan Şükür, kendisini Metin Oktay'a ait en çok gol atan futbolcu rekoruna taşıyacak golü bir türlü atamadı.


Dünya Messi'yi konuşuyor

İspanya'da önceki akşam Barcelona ile Getafe arasında oynanan Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 1986 M

Gaziantepspor-Fenerbahçe

Lider Fenerbahçe ile Gaziantepspor, bugün yapacakları 29. haftanın açılış maçıyla birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelmiş olacak. Kamil Ocak Stadı


  Beşiktaş'ta sarı kart alarmı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, sarı kart cezası sınırındaki oyuncularının çokluğu yönünden sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Siyah-beyazlılarda, ligin son 6 haftasına girilirken tam 8 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.


  Polat: Hakan isterse kalır

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat, futbolu bırakıp bırakmayacağı sürekli konuşulan Hakan Şükür'ün 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, ''Oynamak isterse takımda kesinlikle kalır'' dedi.


  Atalay'dan MotoGB daveti

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Park'ta bugün başlayacak MotoGP Türkiye Grand Prix'e davet etti.


  Potada Tadım Kupası bugün başlıyor

Basketbolda son iki sezondur Tadım Gıda'nın sponsorluğunda düzenlenen 22. Erkekler Türkiye Kupası, hafta sonunda sahibini buluyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004