Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Avrupa Birliğinden sağduyulu ses

AB Komisyonu, Malatya’da önceki gün bir yayınevinde işlenen cinayetlerin Türkiye’deki din ve vicdan hürriyeti bağlamında değerlendirilmemesini ve adlî bir olay olarak görülmesini istedi.


Eski mücahitler Bosna’dan sürülüyor

Bosna-Hersek hükümeti, Bosna Savaşı (1992-1995) sırasında ve hemen ardından bu ülke vatandaşlığına geçen, ancak bu ay başında haklarında vatandaşlıkt

Maliki faturayı emniyet müdürüne kesti

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, dün başşehir Bağdat’ta 200’e yakın Iraklının ölümüyle sonuçlanan 6 ayrı bombalı saldırının ardından, şehirdeki bazı em


  Talabani, Saddam’ın generalleriyle pazarlıkta

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani’nin danışmanlarının, idam edilen devrik lider Saddam Hüseyin’in eski generalleri ile Ürdün’de görüşme halinde olduğu belirtiliyor.


  ABD, Filistin’e ambargoyu yumuşatabili

Filistin Maliye Bakanı Selam Feyyad, ABD’nin, Filistin hükümetini bir yıldan fazla süredir felç eden bankacılıkla ilgili yaptırımları yumuşatabileceğini söyledi.


  İran’a,’ uranyum zenginleştirme’ uyarısı

ABD, İran’ı, nükleer faaliyetleriyle uluslar arası topluma karşı geldiği yolunda yine uyardı. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi sözcüsü Gordon Johndroe, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumunun (UAEK) “İran’ın 1300 santrifüj makinesinde uranyum zenginleştirmeye başladığı” açıklamasından sonra, Tahran yönetiminin daha fazla tecrit edilme tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004