Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kart verilmeyene banka verildi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, Türkiye’de 1998-2003 yılları arasındaki 5 yılda 21 bankanın battığını belirterek, ‘’o tarihlerde bankaların kredi kartı vermediği insanlara banka verildi’’ dedi.


Vergi rekortmeni, Demir Sabancı

Demir Sabancı, ödeyeceği 14 milyon 267,4 bin YTL vergi ile İstanbul’dan sonra Türkiye’nin de gelir vergisi rekortmeni oldu. Gelir İdaresi Başkanlığınd

Türkiye Finans 125 şubeye ulaştı

125 şubesi ile katılım bankaları arasında en çok şube sayısına sahip olan Türkiye Finans, 19-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen törenlerle Kütahya ve Af


  Borç stoku 357,6 milyar YTL

Merkezi yönetim toplam borç stoku, 31 Mart 2007 tarihi itibariyle 357,6 milyar YTL olarak belirlendi.


  THY, bilet fiyatlarını düşük tutacak

THY Genel Müdürü Temel Kotil, ‘’Kimse bizimle rekabet etmese bile bilet fiyatlarını düşük tutmak istiyoruz. Çünkü büyümek istiyoruz. Büyümek için de uygun fiyat sunmamız gerekiyor’’ dedi.


  İşadamları, Bulgar vizesi için İTO’ya başvuracak

İstanbul Ticaret Odası (İTO) üyesi firma sahipleri, ortakları ve çalışanları Bulgaristan seyahat vizesi talepleri için Bulgaristan İstanbul Başkonsolosluğu yerine İTO’ya başvurabilecek.


  TMO, 23 Nisan’da öğrencilere fındık dağıtacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Antalya’da düzenlenecek olan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılan öğrencilere fındık dağıtacak.


  Toplu taşımayı sevmiyoruz

Kelly Services İnsan Kaynakları Şirketi’nin, çalışanların işe giderken ulaşım seçimi ile ilgili yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de, çalışanların büyük bir çoğunluğu işe giderken toplu taşıma yerine kendi araçlarını tercih ediyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004