Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türkiye Finans 125 şubeye ulaştı

125 şubesi ile katılım bankaları arasında en çok şube sayısına sahip olan Türkiye Finans, 19-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen törenlerle Kütahya ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Şube yatırımları ile ilgili bir değerlendirme yapan Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Türkiye Finans, bir bölgeden topladığı fonları yine aynı bölgede kullanarak bölgesel kalkınmaya destek olmayı kendisine ana ilke edinmiş bir bankadır. ‘Yerel Kaynak Yerel Kalkınma’ prensibiyle özdeşleştirdiğimiz bu anlayışımızın bir gereği olarak Türkiye’nin her bölgesine hizmetlerimizi götürmeyi amaçlıyoruz. İstiyoruz ki; bu şubelerimiz aracılığı ile bireysel müşterilerimizin yanı sıra ülke ekonomimizin dinamosunu oluşturan, üreten ve katma değer sağlayan KOBİ’lerimize finansal anlamda destek olalım. KOBİ’ler aracılığı ile bu şehirlerin ve bölgenin kalkınmasına destek olabilmek bizim en önemli hedeflerimiz arasındadır” dedi. Bölgesel ihtiyaçları ve talepleri değerlendirerek yeni şube yatırımlarını gerçekleştirdiklerini belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar ise, “Bir bölgede bulunan işletmelerin finansal ihtiyaçlarına efektif çözümler sunabileceksek, hiç zaman kaybetmeden şube yatırımlarımızı bu bölgelere yöneltiyoruz. Kütahya ve Afyonkarahisar şubelerimiz de bu anlayışla hizmete giren şubelerimizdir” dedi. Nacar, “Şubelerimize tanıdığımız yetkiler ile özellikle KOBİ’lerin kaynak sorunlarına en kısa zamanda en uygun çözümleri sunarak, bölgenin finansal sorunları için önemli bir çözüm ortağı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

2007 yılı sonuna kadar en az 25 yeni şube açarak şube sayısın 150’ye yükseltmeyi hedefleyen Türkiye Finans, bu doğrultuda 500 yeni personel alımı gerçekleştirmeyi de amaçlıyor.

Yeni Asya / İSTANBUL

22.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kart verilmeyene banka verildi

  Vergi rekortmeni, Demir Sabancı

  Türkiye Finans 125 şubeye ulaştı

  Hazine’nin 98,6 milyar YTL alacağı var

  Borç stoku 357,6 milyar YTL

  THY, bilet fiyatlarını düşük tutacak

  İşadamları, Bulgar vizesi için İTO’ya başvuracak

  TMO, 23 Nisan’da öğrencilere fındık dağıtacak

  Toplu taşımayı sevmiyoruz


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004